Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Προπονητής της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. ο Μπάμπης Ζελενίτσας

 
Την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Π.Σ.Α.Π. ανέλαβε ο Μπάμπης Ζελενίτσας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.
Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καλωσορίζει τον Μπάμπη Ζελενίτσα, επίλεκτο μέλος της οικογένειας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, στην ομάδα του Π.Σ.Α.Π., την οποία αναλαμβάνει απο σήμερα ως προπονητής.
Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. δίνει φιλικούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας. Ο Μπάμπης Ζελενίτσας, είναι πάντα κοντά στον Π.Σ.Α.Π., έτοιμος να προσφέρει στους συναδέλφους του και στο κοινωνικό σύνολο. Μάλιστα, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. κατά το παρελθόν, συνολικά, για 6 χρόνια.
“Πάντα με ενδιέφερε να υποστηρίξω τον Π.Σ.Α.Π. και μόλις δέχθηκα το κάλεσμα του Δ.Σ. του Συνδέσμου για αυτή τη θέση ευθύνης, εξέφρασα άμεσα και με ευαρέσκεια την επιθυμία μου να βοηθήσω την προσπάθεια της Διοίκησης.
Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. πέτυχε πολλά, με την βοήθεια του κ.Ζαχαρία Λυκουρίνου και ελπίζω να φανώ και εγώ αντάξιος αυτής της προσπάθειας. Επεξεργαζόμαστε ιδέες ώστε να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τη βελτίωση της συνολικής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας της ομάδας του Συνδέσμου μας. Ελπίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε υλοποιήσει όσα έχουμε σκεφθεί και προγραμματίζουμε. Πάντα για το καλύτερο δυνατό για τον ποδοσφαιριστή και την κοινωνία”.
Ο 45χρονος Μπάμπης Ζελενίτσας κατάγεται απο την Βοιωτία. Αγωνίσθηκε ως ποδοσφαιριστής στους Τσουκαλάδες Βοιωτίας, τον Πανγεωργικό, το Σχηματάρι, τον Φωστήρα, την Ελευσίνα, την Καλλιθέα, τον Θρασύβουλο και τον Εθνικό. Ως προπονητής ήταν υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας U-17.
Είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος Msc Sport Management, βρίσκεται τώρα στη διαδικασία του διδακτορικού του στη βιολογία της άσκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ είναι κάτοχος του πτυχίου προπονητικής UEFA Pro και εκπαιδευτής στις σχολές ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. Εχει συγγράψει 5 βιβλία, για την προπονητική, την τακτική και τον προγραμματισμό στο ποδόσφαιρο. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά. Ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα του Π.Σ.Α.Π., ως Επίτιμος Εκλέκτορας της.»
acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: