Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Φανφάρες – φορολογία και «χέρι» στις καταθέσεις

 
Την «κρυφή» ατζέντα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία την αποκαλύπτουν τα ίδια τα στελέχη της Κουμουνδούρου με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, λένε στη ΝΔ και..
δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι πλέον οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το μόνο σχέδιο που έχει ο Αλέξης Τσίπρας είναι να οδηγήσει την χώρα σε νέο μνημόνιο.
Το κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες να πληρώσουν τους φόρους, οι δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου για ανώτατο συντελεστή φορολογίας 60% και τα όσα είπε η Ραχήλ Μακρή ότι αν σταματήσει η ρευστότητα στην Ελλάδα, θα «κόψουν» μόνοι τους 100 δισ. ευρώ, σχολιάστηκαν με δεικτικό τρόπο από την ΝΔ, δείχνοντας πως «ποντάρει» πάνω στην σύγχυση που προκαλούν στους πολίτες οι αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις των στελεχών της Κουμουνδούρου.

Σπυράκη: Ο ορισμός του λαϊκιστή φανφάρα, ο κ. Τσίπρας

ΝΔ: Θέλουν να φορολογήσουν με 60% όσους έχουν εισόδημα 80.000 ευρώ

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση για ΕΝΦΙΑ - ρευστότητα

Παράλληλα εκτιμούν και αυτό αποτυπώνεται και από τις κυλιόμενες μετρήσεις που φτάνουν σε Μαξίμου και Συγγρού πως οι ψηφοφόροι συνεχίζουν να μην εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Α. Τσίπρα όσο και των κορυφαίων στελεχών του προκαλούν πανικό στους πολίτες για την επόμενη μέρα.

Το «κλειδί» σύμφωνα με τις αναλύσεις που πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ είναι οι αναποφάσιστοι, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο. Εκεί θα δοθεί και το μεγαλύτερο βάρος στις ημέρες που απομένουν μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Αλλαγή πλάνων…

Τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις και τρεις τηλεοπτικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Η ιδιαίτερη του πατρίδα η Καλαμάτα, η Θεσσαλονίκη που είναι και η δεύτερη εκλογική του περιφέρεια και η Αθήνα θα είναι οι τρεις πόλεις που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα θα κάνει περιοδείες σε περιοχές της Α΄ και Β΄ Αθήνας όπως έγινε χθες με την επίσκεψη του στο Περιστέρι αλλά και στον Πειραιά.

Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Περιστερίου τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών με φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος και σχολίασε την αυτοδυναμία που επιδιώκει ο Α. Τσίπρας: «Εννοούσε αδυναμία συμμαχιών. Επειδή δεν έχει με ποιον να πάει, το βάφτισε αυτοδυναμία».


http://www.real.gr/Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης



Δεν υπάρχουν σχόλια: