Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ;

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTHxyDFWUjyJ-fzG0Ito_iOzcwe9zvUr-yCr70B_nvjDEogzcIH 
Κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο θα χρησιμποιήσει ο κ Βενιζέλος την τελευταία προεκλογική εβδομάδα για να αποτρέψειπεραιτέρω διαρροές...
προς το κόμμα του Παπανδρέου.
Αφού πρώτα 'επέβαλλε' στον Σαμαρά  γρήγορες διαιδκασίες εκλογής προέδρου και εκλογές, ελπίζοντας ότι δέν θα προλάβει στην δημιουργία νέου κόμματος και δέν το πέτυχε.. Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, με απαξιωτικό τρόπο για το νέο κόμμα, λέγοντας ότι δέν ασχολούμαστε, με αυτό και έδωσε οδηγίες να μήν συνομιλούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αυτά του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Δέν του βγήκε..
Στη συνέχεια ΜΕ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΗ (όπως παραδέχθηκε και τον άδειασε ο Νικήτας Κακλαμάνης) εξέδωσε το περίφημο ΦΕΚ που απέκλει το ΚΙΝΗΜΑ απο τον δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο (το πη΄ρε πίσω το υπουργείο μετά τις διαμαρτυρίες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ).
Στη συνέχεια προχώρησε στην γραμμή "της χαμένης ψήφου".
Ακολούθως ξεκίνησε την δικαιολογία για τις ενέργειες και την συμβολή του στην πτώση της κυβέρνησης Παπανδρεόυ, με το σκεπτικό ότι "αφού τον πρότεινε για πρωθυπουργό πώς το έκανε ο Παπανδρεόυ άν τον έριξε;", κάτι που δέν του βγαίνει..
Τώρα την ερχόμενη εβδομάδα.. κάτι θα σκαρφιστεί πάλι... αφού πραγματικά δέν έχει φραγμούς.. μπρός την ποιτική του επιβίωση..
ΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: