Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το… μπαλάκι στον κόσμο για τον Άρη

Το… μπαλάκι στον κόσμο για τον Άρη
Οι οπαδοί του Άρη θα αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνισθεί η ομάδα τη σεζόν 2014-15. Εντός Ιουνίου, πιθανότητα στις
18 του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Ο κόσμος θα ψηφίσει ποιο πλάνο θα ακολουθηθεί και ....
πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε αυτό του Παναγιώτη Στεφανίδη και του Γιώργου Γαλανού.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κάνει σχέδια για συμμετοχή της ομάδας στη Football League, όπου και έχει υποβιβαστεί η ομάδα, με υπαγωγή του συλλόγου στο ευεργετικό άρθρο 106. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό με τους πιστωτές των «κίτρινων», που θα στηριχθούν, εφόσον ο Άρης προχωρήσει έτσι, επιβιώνοντας από τα έσοδα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ενδεχόμενη πώληση ποδοσφαιριστών όπως ο Διούδης και ο Μανιάς. Επιπλέον, θα χρειαστεί και η συμβολή του Δήμου Δασυγενή. Το πλάνο του θα το παρουσιάσει αναλυτικά στη ΓΣ της ΠΑΕ.
Το… μπαλάκι στον κόσμο για τον ΆρηΑπό την άλλη ο υποψήφιος επενδυτής, Γιώργος Γαλανός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 19:30, ανοίγοντας τα... χαρτιά του. Στο μυαλό του έχει σχέδιο α λά ΑΕΚ. Δηλαδή, ειδική εκκαθάριση της ΠΑΕ και συμμετοχή στη Γ' Εθνική και δική του χρηματοδότηση.
Εφόσον, η ομάδα παίξει στη Football League, προπονητής της θα είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Άρη, ενώ αποτελεί επιλογή του Δημήτρη Δασυγενή.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: