Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εγχείρηση καρδιάς στα 15 ο Ρονάλντο

http://www.newsit.gr/files/Image/0000001111EURO2012/resized/RONALDOPORTUGAL_473_355.jpg 
Στην αποκάλυψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς όταν ήταν 15 χρόνων προέβη η μητέρα του Πορτογάλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία του Κριστιάνο... Ρονάλντο ή αλλιώς μία απόφαση του ιατρικού τιμ της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας που ενδέχεται να συνέβαλε στο να γίνει ο ποδοσφαιριστής που βλέπουμε πλέον στα ευρωπαϊκά γήπεδα, προχώρησε η μητέρα του παίκτη.
http://www.newsit.gr/files/Image/0000001111EURO2012/resized/RONALDOPORTUGAL_473_355.jpgΣύμφωνα με όσα δήλωσε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, έπρεπε να κάνει εγχείρηση καρδιάς στην ηλικία των 15 χρόνων, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ταχυκαρδία!
«Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ, με προειδοποίησαν για το πρόβλημα και υπέγραψα τα έγγραφα που ενέκριναν τη θεραπεία του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση καυτηριασμού με λέιζερ. Ήταν στο χειρουργείο από το πρωί έως το απόγευμα. Ανησύχησα επειδή υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, η θεραπεία πήγε καλά και έπειτα από μερικές μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις. Τρόμαξα πολύ, αλλά δεν αποκλείεται η επέμβαση να τον βοήθησε να γίνει ακόμα πιο γρήγορος, αφού τότε η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα, όταν δεν έτρεχε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μητέρας του Κριστιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: