Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Στους 14 βουλευτές έπεσε η δύναμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων...


Κομμάτια και θρύψαλα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες - Έμειναν 14 βουλευτές

Στους 14 βουλευτές έπεσε η δύναμη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου.
Το κόμμα κλυδωνίζεται από το κακό εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο Βασίλης Καπερνάρος κατηγόρησε ευθέως τον...
πρόεδρο ότι δεν του παρείχε την απαραίτητη στήριξη στον προεκλογικό αγώνα για το Δήμο Αθήνας.
"Οποιος με αμφισβητεί, να μου το πει τώρα" διεμήνυσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, δεχόμενος κριτική για τις επιλογές του, κυρίως στον οργανωτικό τομέα.
Ωστόσο οι βουλευτές ανέφεραν ότι "δεν θέτουμε θέμα ηγεσίας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας".
Ο Βασίλης Καπερνάρος εξέφρασε το παράπονο ότι δεν βρήκε στήριξη από κανέναν, ούτε από το κόμμα ούτε από συναδέλφους του βουλευτές, ούτε από τον κ. Καμμένο, στον οποίο καταλόγισε ότι "δεν έκανε ούτε μια κοινή εμφάνιση μαζί του".
Ο κ. Καπερνάρος επέρριψε ευθύνες στον Πάνο Καμμένο για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας ότι "δεν μπορεί να ρίξει κανείς ευθύνες στη βάση της πυραμίδας, αλλά στην κορυφή".
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στον προεκλογικό του αγώνα, εξέφρασε παράπονα για έλλειψη στήριξης από βουλευτές, ενώ κατήγγειλε ότι από γραφείο "συναδέλφου βουλευτή των ΑΝΕΛ τηλεφωνούσαν σε δικούς του ανθρώπους, ζητώντας να ψηφιστεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος".
Ο κ. Χαϊκάλης, σύμφωνα με πληροφορίες "φωτογράφησε" τον βουλευτή Πειραιώς Παναγιώτη Μελά, ο οποίος όμως αρνήθηκε και αντέδρασε έντονα στις κατηγορίες, τονίζοντας ότι "ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από το γραφείο του".
http://www.news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: