Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Διπλό ελπίδας για Ηρακλή, 1-0 τη Νίκη στον Βόλο

Διπλό ελπίδας για Ηρακλή, 1-0 τη Νίκη | onsports.gr 
 Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 
Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των play-off πήρε ο Ηρακλής που πέρασε νικηφόρα 1-0 από την έδρα της Νίκης Βόλου διατηρώντας τις ελπίδες του για άνοδο.  Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, στάθηκαν... άτυχοι.
Με μειονέκτημα ξεκίνησε τη διαδικασία των play-off ο Ηρακλής ο οποίος στα πρώτα του δύο παιχνίδια δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό γνωρίζοντας δύο ήττες από Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό. Έτσι στο Βόλο έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να μείνει ζωντανός στη «μάχη» της ανόδου και παίρνοντας τη νίκη με 1-0 διατηρήθηκε ζωντανός.
Η ομάδα του Βόλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι και σίγουρα αδικείται από αυτό το σκορ καθώς έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.
Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 24’ προηγήθηκε με τέρμα του Σιατραβάνη. Από εκεί και πέρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στα αμυντικά της καθήκοντα και παρά του ότι απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, κράτησε το μηδέν για να πάρει τη σημαντική αυτή νίκη.
Στις καθυστερήσεις η Νίκη είχε δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σκούφαλης από πολύ κοντά είδε το σουτ του να κοντράρει στα σώματα χάνοντας ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία για να γίνει το 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νίκη ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς.  
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Παπαδόπουλος (61' Φλίγκος), Σαμαράς (43' λ.τ Ουέλινγκτον), Ψιανός, Χατζής, Σκούφαλης, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (77' Τζιώρας).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Φερνάντεζ, Λόπεθ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης (64' Σαράφογλου), Σιατραβάνης (80' Ισαάκ), Κιρόφσκι, Γ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας (69' Τσερκέζος), X. Παληγεώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: