Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων: 1Η ΖΩΝΗ-2Η ΖΩΝΗ 0-5 Πάνε Καραϊσκάκη και τελικό οι "μικροί"- (Φωτορεπορτάζ)

Πέμπτη 09 Μαίου 2013
Εμφανώς ανώτεροι οι Παίδες της 2ης Ζώνης στην οποία αγωνίζονται και τα παιδιά της ΕΠΣ Πιερίας, κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη και μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της 1ης (Βόρειας) Ζώνης με 5-0.
Το παιχνίδι είχε από την αρχή της ...εξέλιξης του δείξει ότι θα αποτελέσει επιθετικό μονόλογο για την Ζώνη της Κεντρικής Ελλάδος στην οποία ενσωμάτωσαν και την Πιερία η οποία με τα 6 παιδιά της τα οποία στελεχώνουν τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς και τον προπονητή της Στέλιο Καλαϊτζίδη, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά αυτού του χαρισματικού συνόλου που με την ανάλογη συνέχεια θα έχει προσεχώς να επιδείξει μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Από 2 γκολ της 2ης Ζώνης πέτυχαν οι δυο υψηλόσωμοι επιθετικοί του Χήτος και Αγιώτης και 1 πέτυχε ο Ευθυμίου. 
Φοβεροί στα καθήκοντα τους οι Καραθάνος, Τσιμπούκας και Χατζηδίμπας που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα όπως και οι Μάνος-Παπανικολάου που μπήκαν ως αλλαγές. Έδειξε την ικανότητα του τόσο χαμηλά όσο και ψηλά ο Μελικιάν, που ήταν κυριολεκτικά ανίκητος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και όποτε χρειάστηκε έδωσε λύσεις με τις αποκρούσεις του.

Αύριο Πέμπτη η ομάδα των Παίδων θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και την Παρασκευή θα παίξει τον τελικό με την Ζώνη των Νησιών που κέρδισαν 1-0 την Νότια Ζώνη για να βγεί ποια ομάδα θα είναι νικήτρια στην κατηγορία των Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Διαιτητής ήταν ο κύριος Δημήτρης Ψύχουλας με βοηθούς τους Καμπαξή και Πασχαλίδη του ΣΔΠ Ευβοίας.


1η (ΒΟΡΕΙΑ) Ζώνη (Πέτρος Στοίλας): Κίναλης, Τσότσος, Μακούσης, Δημητρίου, Σωτηριάδης, Μαυροδήμος, Κυριαλάνης (41’ Χατζηιωαννίδης), Τζιτζιφάκος
(41’ Χατζηστραβός), Παπαδόπουλος, Ζαγκουντίνος (41’ Χρυσόπουλος), Φιλιππίδης.

2η  Ζώνη (Στέλιος Καλαϊτζίδης): Μελικιάν, Καραθάνος (52’ Βασιλείου), Μαστακούλης, Μερεντίτης, Τσιμπούκας, Μπούρας (50΄’ Μάνος), Αλμπάνης (62’ Παπανικολάου), Χατζηδίμπας, Αγιώτης, Ευθυμίου, Χήτος.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Παίδες 1ης Ζώνης-Παίδες 2ης Ζώνης 0-5 (Φωτορεπορτάζ)















































http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: