Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καταδίκη Ψωμιάδη : Σχέδιο σκοτεινών κύκλων κατά της Δημοκρατίας;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjem9w4bvIXg53rVYfhPWDtbHwLbaSoEdN46OxB3kpKCFK-TrwEpPdTPGWARDiknPSXsookoLSTs9PNAPCSCjxFhB5ERncZcEVQRqm7qGrmt5-RcCkCtWmsEbY-vE45TrYVhmtl0gCkZv-t/s320/%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-dialogos.jpg 

Τρίτη 12 Απριλίου 2011
                                                                      

του Αντώνη  Δ. Μάντζιου
Βρε, βρε, τα παιδιά;
Εκεί που λέγανε,  οι πολιτικοί φταίνε, οι πολιτικοί τα τρώνε, ας πάει ένας φυλακή, οι δικαστικοί τα  κάνουν πλακάκια, βρέθηκε που.... λέτε ένα δικαστήριο να καταδικάσει τον αγαπημένο των ΜΜΕ, τον μεγάλο φίλο του λαού Παναγιώτη Ψωμιάδη και αμέσως άλλαξαν το Τροπάριο. Τον κυνηγάνε λέει, γιατί τα λέει όλα στα ίσια, για το Σκοπιανό και τη Μακεδονία, γιατί είναι φιλάνθρωπος,  γιατί είναι λαϊκός και πάει λέγοντας.
         Στην ουσία όταν μιλάνε για τιμωρία των σκανδάλων,  οι οπαδοποιημένοι πολίτες μιλάνε για τιμωρία μόνο των σκανδάλων που κάνουν οι άλλοι , μιλάν  για τιμωρία μόνο των αντιπάλων, αποδεικνύοντας ότι το απόστημα δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς αλλά και τους οπαδούς που τους εκλέγουν και κατ επέκταση την κοινωνία.
        Στην περίπτωση όμως του Ψωμιάδη αποδείχτηκε περίτρανα  ότι οι Σκοπιανοί έβαλαν κάποιον  άρρωστο, φουκαρά, πλην τίμιο βεντζινά να νοθεύσει κατ επανάληψη τα καύσιμα, για να του επιβληθεί πρόστιμο, να συγκινηθεί ο φιλάνθρωπος Ψωμιάδης από την κατατρεγμένο της μοίρας βεντζινά, να του μειώσει το πρόστιμο από τις 80.000 στις 5.000 ευρώ, να καταδικαστεί γι αυτό από το δικαστήριο, να εκπέσει από Περιφερειάρχης για να πάψει έτσι  μια μεγάλη Μακεδονική Φωνή. Ένα ραδιούργο σχέδιο των Σκοπίων που αποδεικνύει τις διασυνδέσεις που έχουν τα Σκόπια και οι απανταχού ανθέλληνες ακόμα και στους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Μπορούμε να διαμαρτυρόμαστε για  την νόθευση των καυσίμων, μπορούμε να καταγγέλλουμε την φοροδιαφυγή των άλλων, μπορεί να διαμαρτυρόμαστε για την λόγω νοθείας εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, μπορεί να ειρωνευόμαστε τις δημόσιες ελεγκτικές υπηρεσίες που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, μπορεί να μιλάμε για εκτεταμένη διαφθορά και συγκάλυψη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούμε όμως να δεχτούμε, για Εθνικούς πάντα  λόγους,  ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Ψωμιάδης. Κανένας άλλος,  ίσως.
Έλα τώρα κι εσύ, δήμαρχε, περιφερειάρχη, δημόσιε υπάλληλε, δικαστικέ,  να κάνεις και συ το φιλανθρωπικό σου έργο, στο δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης  Ψωμιάδης. Θα μπορείς να σβήνεις ποινές, να σβήνεις κλήσεις, να μειώνεις πρόστιμα, να κάνεις τα στραβά μάτια, να βολεύεις, να εξυπηρετείς, όχι για σένα, όχι για δικό σου όφελος αλλά για την φουκαριάρα τη μάνα του παραβάτη  ή για όποιον αναξιοπαθή θα έχει  ούτως ή άλλως η οικογένειά του.
Και για να έχεις και τα νώτα σου καλυμμένα μπορείς να βγάζεις κατά καιρούς και έναν λόγο για πατρίδα, θρησκεία ,οικογένεια, σαν γνήσιο παιδί του λαού. - (ΛΕΥΤΕΡΙΑ)
Κατερίνη 12/4/2011
Αντώνης  Δ. Μάντζιος  οικονομολόγος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης 
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: