Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Άλμα ανόδου για τις μετοχές της Eθνικής και της Alpha Bank Σε θετικό έδαφος το χρηματιστήριο Δεν θα απαντήσει σήμερα η Alpha Bank

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Σε θετικό έδαφος κινείται το χρηματιστήριο λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα, μετά και την άρση της αναστολής των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας και της... Alpha Bank που ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί η διοίκηση του Χρηματιστηρίου.
Στο +11% άνοιξε η μετοχή της Alpha και στο +3%, η μετοχή της Εθνικής.
Στις 11:30 το πρωί, η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας σημείωνε άνοδο της τάξης του 3,83% ενώ αυτή της Alpha Bank κατέγραφέ άλμα της τάξης του 14,82 γεγονός που σημαίνει ότι οι αγορές βλέπουν συνέχεια των εξελίξεων.
Την ίδια στιγμή πάντως, υψηλόβαθμα στελέχη της AlphaBank δήλωσαν στα ΝΕΑ ότι σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει τελικά σήμερα κάποια εξέλιξη από την πλευρά τους, παρά τα σενάρια που έκαναν λόγο για έκδοση ανακοίνωσης από την τράπεζα, στην οποία θα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόταση της Εθνικής.
Από την πλευρά της η Εθνική Τράπεζα έχει προγραμματίσει στις 11 π.μ. τηλεσυνδιάσκεψη με τους αναλυτές, στην οποία αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και εξηγήσεις για την πρόταση συγχώνευσης που έκανε προς την AlphaBank.(ΝΕΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: