Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
Προστέθηκε από  Πολιτεία
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
1
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το Σάββατο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρυανιστών Κατερίνης. Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα τα χορευτικά ...τμήματα του Συλλόγου «έκαψαν καρδιές». Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, ενώ τη βραδιά φάνηκε να απολαμβάνουν ιδιαίτερα οι βουλευτές Μαρία Μίχου και Θανάσης Παπαγεωργίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια και λειτουργούν χορευτικά τμήματα όλων των ηλικιών.

Απόστολος Λάγιος



“Εκποιήσεις ή απόπειρες εκποιήσεις εκτάσεων γης “φιλέτων” από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου κατά την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, και μάλιστα “κοψοχρονιά” αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το “Έθνος της Κυριακής
Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  με ύποπτες μεθοδεύσεις, η ΚΕΔ εκποίησε το 2005 παραθαλάσσιο “φιλέτο” σε ιδιώτη, στην Πιερία, υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε και η Δικαιοσύνη.
Πιο συγκεκριμένα, με συνοπτικές διαδικασίες εκποιήθηκε έκταση 33 στρεμμάτων, πάνω στην ακτογραμμή της παραλίας Κατερίνης, στο μοναδικό πλειοδότη ως “χωράφι”, έναντι τιμήματος που δεν ξεπερνούσε το ένα εικοστό της πραγματικής της αξίας.”

Με 5 χρόνια καθυστέρηση, η εφημερίδα «ΈΘΝΟΣ» (συμφερόντων Μπόμπολα) «αποκάλυψε» χθες την εκποίηση δημόσιας έκτασης στην Παραλία Κατερίνης η οποία έγινε επί ΝΔ. Φυσικά η στιγμή που επιλέχθηκε να γίνει το δημοσίευμα, δεν είναι τυχαία. Γίνεται την ώρα που η Κυβέρνηση μελετάει «σχέδιο αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας και την ίδια ώρα η Πιεριείς συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους για τα πολλά και ακριβά διόδια που καταβάλουν σε έναν δρόμο που παραχωρήθηκε στην Αιγαίο ΑΕ (επίσης συμφερόντων Μπόμπολα).



3
Κινητοποίηση στα διόδια της Λεπτοκαρυάς έκαναν την Παρασκευή το απόγευμα οι γραμματείες του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ.  «Ο αγώνας ενάντια σε όλα τα διόδια θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με τη συγκρότηση λαϊκών επιτροπών αγώνα που θα αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την ανακούφιση της εργατικής λαϊκής οικογένειας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: