Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη....έκρηξη μικρής ισχύος στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ... - Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο.. με έξαψη της βίας και αφορμή να δράσουν κάθε μορφής χούλιγκανς..με την διαιτησία να θυμίζει εποχές "παράγκας"..

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011
του Δημήτρη Καλαίτζή
Επίθεση στο σπίτι του Τοροσίδη

Επίθεση στην πολυκατοικία που διαμένει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης στο Χαϊδάρι, πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας και πέταξαν μολότοφ, η οποία δεν ανεφλέγη.
Μάλιστα προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα...
στην πυλωτή της πολυκατοικίας.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή σημειώθηκε έκρηξη μικρής ισχύος στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ στο Μαρούσι από γκαζάκια που πέταξαν άγνωστοι, με αποτέλεσμα να σημειωθούν  ζημιές στην πόρτα της εισόδου.
Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός υπαλλήλων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ή περαστικών από το σημείο. 
Το περιστατικά πιθανότατα συνδέονται με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου μεταξύ των «αιωνίων αντιπάλων» Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (ΕΘΝΟΣ).
- Αυτά που συνέβησαν αμέσως μετά το ντέρμπι των αιωνίων, είναι οι θύελες που έσπειρε ο κ Μαρινάκης και θερίζει δυστυχώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
- Να θυμίσω ότι ο κ Μαρινάκης (που σημειωτέον όπως και ο ίδιος έχει κατά καιρούς πεί μεγάλωσε στην θύρα 7), ολόκληρη τη χρονιά, εκμεταλλευόμενος την αβεβαιότητα στα διοικητικά του ΠΑΟ, έχει κάνει πολλές εμπρηστικές δηλώσεις με μεγάλη δόση ειρωνίας, επιτέθηκε πολλές φορές κατά διαιτητών, "υπερασπίστηκε" ώς "πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ" άλλες ομάδες τάχα μου αδικημένες,προετοίμαζε όλη τη χρονιά το κλίμα φοβίας στους διαιτητές, έτσι ώστε να σκέφτονται τί θα σφυρίζουν στα παιγνίδια του Ολυμπιακού.
- Ναί ο Ολυμπιακός δέν είχε ανάγκη τους διαιτητές - σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος, όμως ο φόβος απο την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟ λειτούργησε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και πιστεύω (όπως το πιστεύει και η πλειοψηφία των Ελλήνων) ότι εμμέσως ή αμμέσως ανάγκασαν τους διαιτητές να λειτουργήσουν προστατευτικά με τα διαιτητικά τους όργια, στην εξασφάλιση του πρωταθλήματος για τον ΟΣΦΠ. Αποτέλεσμα να γίνουν όλα όσα ρεζίλεψαν για άλλη μία φορα το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα.
- Η τοποθέτησή μου αυτή δέν είναι συλλογική, είναι τοποθέτηση ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου που έχει βιώσει στο παρελθόν την δημιουργία της "λεγόμενης παράγκας του Θωμά". Και μήν μου πείτε ότι η παράγκα έχει "καταστραφεί και γκρεμιστεί" γιατί έχω αντίθετη άποψη.
- Θυμίζω σε φίλους (παλιούς συναδέλφους διαιτητές) ότι το 1993 στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πιερίας παραιτήθηκαν 13 διαιτητές απο την ενεργό δράση, γιατί ώς διαιτητές εθνικών πρωταθλημάτων διαπίστωσαν τη λειτουργία της παράγκας στις πλάτες τους, τα στημένα παιγνίδια, έδωσαν τον αγώνα τους να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα,αλλά είχαν ήδη ριζωθεί για τα καλά και έπρεπε ή να γίνουν μέλη του "κυκλώματος" ή να αποχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά.Προτίμησαν το δέυτερο.Να ξέρετε ότι η παράγκα ζεί και βασιλεύει και οι πιέσεις των αξιολλογημένων διαιτητών είναι ασφυκτικές και ξεκινούν απο τους παράγοντες όπως ο κ Μαρινάκης.
- Κάποτε, πολύ παλιά,κατηγορήθηκε ο Βαρδινογιάννης, στη συνέχεια ακολούθησε ο Κόκκαλης και τώρα ο Μαρινάκης και η δύσμοιρη "διαιτησία" στην λαιμητόμο.
- Με όλα αυτά πώς νά μήν λειτουργήσουν οι χούλιγκανς;Πώς να μήν ξεσπάσουν οι κάθε μορφής ανεγκέφαλοι, ππως να μήν κάψουν το Καραισκάκη και να απειλέιται η ζωή ποδοσφαιριστών, αφού είναι σίγουρο ότι η ατιμωρησία τους προστατεύει.. αλλά η ατιμωρησία προστατεύει πρωτίστως τις ομάδες των οποίων οι οπαδοί προβαίνουν σε αυτού του είδους τις ενέργειες.
Στματήστε κύριοι πρίν είναι αργά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και άν απο μόνοι μας δέν λάβουμε μέτρα, μήν παραξενευτείτε άν θάχουμε ΔΝΤ και στο ποδόσφαιρο για να μας "βάλουν σε τάξη".
Ως εκεί είμαστε ικανοί να φτάσουμε......

Δεν υπάρχουν σχόλια: