Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..... ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ "ΚΡΑΧΤΗ"

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011 
Οι κομματικές εκδηλώσεις όπως αυτή του ΠΑΣΟΚ με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, εχουν και τα παραλειπόμενά τους.Αρκεί να τα βλέπει κανείς.Αρκεί να έχει μάτια και να θέλει να... δεί βαθύτερα.
πχ.Ποιοί, με ποιούς και πόσοι ήταν παρεούλα.Τί είδους παρέα.Ποιό το πολιτικό συμπέρασμα και τί εσωκομματικό κρύβει.Εγώ διαπίστωσα.. αρκετά..
- Ο πρώην Δήμαρχος Δϊου.. παρεούλα με τους "στενούς συνεργάτες" που ακόμη στηρίζουν τους ευσεβής πόθους του στην πολιτική του καριέρα.. μέσα στους στενούς συνεργάτες και εκπρόσωποι του "τοπικού τύπου". Μόλις τελείωσε την ομιλία του ο Βενιζέλος άδεισε αμέσως το τραπέζι, κανείς τους δέν έμεινε.. βγήκαν απο την υποχρέωση..
- Ο νύν Δήμαρχος Δϊου Ολύμπου, με τη δική του παρέα,εν ηρεμία και σε βαθειά περισυλλογή..μάλλον απο τα χρέη..
- Ο υποψήφιος του ιδίου Δήμου Νίκος Λάππας, με μεγάλη παρουσία συνεργατών.. δύο τραπέζια έπιαναν οι "αθεόφοβοι", δείγμα ότι υπάρχει σύμπνοια και ομοψυχία... παρών στην παρέα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Στέργιος Φαρμάκης..
- Στην αντίπερα ο Διοικητής του ΨΝΠΟ, με μικρή παρέα σε κλίμα οικογενειακό...
- Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγελης Λγδάρης... με την παρέα του.. με χρώμα βορείων..
- Οι βουλευτές μας... όλοι μαζί... με τον Βαγγέλη αντάμα...
- Παρών και πρώτο τραπέζι πίστα ο "βλάχος" ο φίλος του Βενιζέλου
Αυτά είδαν τα ματάκια μου...
- Πλήν όμως χάρηκα ιδιαίτερα για την πρωοτβουλία της Νομαρχιακής και του Γραμματέα Γιάννη Μαλτζάρη να τιμήσει, ιστορικά στελέχη πρώτης γραμμής αλλά πίσω απο τα φώτα της δημοσιότητας, ανθρώπους που αποτλεούν παράδειγμα προς μίμιση και αποτελούν ιστορία του τοπικού ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: