Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ένας νέος θεατρικός χώρος εγκαινιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες Θέατρο Commedia


 Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 Τοπικά
Του Κατερινιώτη συγγραφέα - σκηνοθέτη - ηθοποιού Θανάση Μαργαρίτη.
Ένα νέο θέατρο και μια νέα παράσταση εγκαινιάστηκαν πριν από ..μερικές ημέρες στην πόλη μας. Ο Κατερινιώτης συγγραφέας - σκηνοθέτης - ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου Θανάσης Μαργαρίτης δημιούργησε ένα δικό του χώρο, το παιδί του όπως ο ίδιος θέλει να το αποκαλεί κι έκανε την έναρξή την προηγούμενη Τετάρτη στο κέντρο της πόλης μας.
Το Θέατρον "Commedia" που βρίσκεται επί της οδού Σβορώνου 40, δίπλα απ' το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα λιθαράκι στην τοπική πολιτιστική δραστηριότητα!!.
Σε χθεσινή συνάντηση του Θανάση Μαργαρίτη με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο θέατρο "Commedia" είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον νέο πολιτιστικό χώρο, αλλά και να μάθουμε για την παράσταση που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται, αλλά και για το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου.
Πρόκειται για ένα ζεστό και μαγικό χώρο με τη σφραγίδα του ίδιου του καλλιτέχνη που μας ξαφνιάζει πάντα με τη δυναμική και το φρέσκο αέρα που φέρνει η τόλμη και το πείσμα ενός ανθρώπου που διεκδικεί να βάλει ένα λιθαράκι στο πενιχρό τοπίο του Πολιτισμού της πόλης μας.
<="" αλέξανδρου="" του="" ανθρώπου,="" μας="" δικού="" άλλου="" ενός="" υπογραφή="" μουσική="" τη="" με="" χώρο,="" νέο="" στο="" εγχείρημά="" πρώτο="" το="" αναγνωστάκη="" λούλας="" της="" πολισ?=""> Παιζουν: Θανάσης Μαργαρίτης. Βασιλεία Γαϊτανίδου, Αντώνης Καρράς.
Όπως είπε ο ίδιος ο Θανάσης Μαργαρίτης για το έργο "πρόκειται για μια παράσταση για τα όρια στον έρωτα!!! Έρωτας... πάθος... μονοτονία... ανοχή... αγάπη... Με φόντο μια μικρή επαρχιακή πόλη..."
Οι παραστάσεις της "ΠΟΛΙΣ" συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη με ώρα έναρξης τις 9.30 μ.μ.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται...
Στον ίδιο χώρο την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη θα φιλοξενηθεί το έργο του Θανάση Μαργαρίτη "Α... ρε Μάνα".
Μάλιστα, ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το πρόγραμμα τον Ιανουάριο του 2011 όπου ήδη έχει προγραμματιστεί να φιλοξενηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής του Στάθη Χατζηιωαννίδη, καθώς επίσης και μία μουσική παράσταση με δικούς μας δημιουργούς.
Θεατρικό Εργαστήρι
Τον τελευταίο καιρό μάλιστα στο Θέατρο "Commedia" έχει ξεκινήσει και η λειτουργία Θεατρικού Εργαστηρίου τόσο για μικρά παιδιά, όσο και για ενήλικες.
Ο Θανάσης Μαργαρίτης έσπευσε να ευχαριστήσει τους συμπολίτες μας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τον χώρο, σε μια δύσκολη μάλιστα περίοδο.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του Θεατρικού Εργαστηρίου, για το πρόγραμμα των παραστάσεων αλλά και για κρατήσεις θέσεων μπορούν να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 6985688550 begin_of_the_skype_highlighting              6985688550      end_of_the_skype_highlighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια: