Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

"Μονόδρομος" το τρίποντο για τους Πόντιους Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Εθνικός Φιλιππιάδας

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Α' ΔΑΚ Κατερίνης, ώρα έναρξης 15.00
Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Football League 2 για το Βόρειο Όμιλο. Οι Πόντιοι της Κατερίνης, που παραμένουν αήττητοι για τρεις αγωνιστικές, στοχεύουν στο τρίποντο, καθώς υποδέχονται το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης τον Εθνικό Φιλιππιάδας, θέλοντας να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.
Η προετοιμασία ...
ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής και τον τεχνικό της Α.Ε. Ποντίων Γιώτη Σταματόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κεστελίδη, αλλά και του Γούλα ο οποίος εξασφάλισε ολιγοήμερη άδεια, ώστε να βρεθεί τις ημέρες των εορτών στους δικούς του στη Γερμανία.

Αντίθετα στη διάθεση του ομογενή προπονητή βρίσκονται πάλι οι Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης Μ., Κούρτογλου που αποθεραπεύθηκαν, αλλά και ο Σαββίδης Ν., ο οποίος εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών από την αποβολή του στην Επανομή.
Η αποστολή του σημερινού αγώνα
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής χαλαρής προπόνησης, που περιελάμβανε πολλές εκτελέσεις στημένων φάσεων, ανακοινώθηκε η αποστολή του σημερινού παιχνιδιού, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Νάϊντος, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Λιόλιος, Μποταϊτης, Τροϊρης, Βεϊδαμενίδης, Κυρτέγος, Βελώνης (πιθανή ενδεκάδα), Ιτσιος, Σταφίδας, Κούρτογλου, Διαμάντης, Σαββίδης, Μιχαηλίδης Δ., Πανανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: