Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πιερικός - Ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη συμπαράσταση»

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στον απόηχο της ήττας του Πιερικού από τον Παναιτωλικό μόνο καλά λόγια ακούγονται από τον κόσμο του. Στάθηκαν περισσότερο στην πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον αήττητο και πρωτοπόρο Παναιτωλικό και όχι στην άδικη ήττα.
Θέμα συζήτησης και κύριο στοιχείο αναφοράς ήταν ότι ο Πιερικός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά από ατυχία ίσως δεν... πέτυχε γκολ και γιατί του λείπει ο «φονιάς» κυνηγός να μετατρέπει κάποιες, αν όχι όλες, από τις ευκαιρίες σε γκολ για να παίρνει έτσι τους βαθμούς που δικαιούται σύμφωνα με την αγωνιστική του παρουσία.
Χθες λίγο πριν από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στα Γιάννενα σε νέες του δηλώσεις ο προπονητής του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζάρας μας είπε:
«Το παιχνίδι αυτό πέρασε και αυτό που μένει είναι ότι βλέπουμε ότι έχουμε καλές αποδόσεις αλλά βέβαια με τέτοιες εμφανίσεις πρέπει να παίρνεις τα παιχνίδια.
Διαπίστωσα ότι το στοιχείο που δε μας δίνει περισσότερους βαθμούς είναι γιατί απροκάλυπτα πετάμε τις ευκαιρίες. Πιστεύω ότι με τις αποδόσεις μας και αν είμασταν σωστοί στα τελειώματα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τον οποιοδήποτε διαιτητή και την οποιαδήποτε ομάδα.
Επομένως επικεντρωνόμαστε για να δούμε ποια είναι η αχίλλειος πτέρνα. Βλέπουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε. Σ’ αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε με λιγότερες ευκαιρίες να μπορούμε να πετυχαίνουμε γκολ.
Αυτό είναι το μυστικό, όλο το μυστικό.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον κόσμο. Από την συμπαράσταση που δείχνει στην ομάδα που είναι συμπαραστάτης μας στην προσπάθεια που βλέπει ότι κάνουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πιερικού. Είναι τίτλος τιμής σε μια ομάδα να την χειροκροτούνε όταν χάνει. Γιατί όταν κερδίζει όλοι τη χειροκροτούνε και όλοι λένε καλά λόγια.
Όταν χάνεις όμως φαίνεται το μεγαλείο μιας ομάδας και το μεγαλείο ενός κόσμου.
Εμείς βγάζουμε στον κόσμο μας το καπέλο και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».(ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για σκάνδαλο στον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό στον Αστακό

Η επένδυση Θερμοηλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου στον ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ έσπασε σκανδαλωδώς κάθε ρεκόρ ταχύτητας διαδικασιών αδειοδότησης υποδομών και έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

Πρόκειται για ένα έργο που αναιρεί την ήπια ανάπτυξη της περιοχής και το διαμετακομιστικό ρόλο του λιμανιού για τον οποίον έχουν δαπανηθεί εθνικοί και ευρωπαϊκοί πόροι, χωρίς να απαντά σε ζητήματα ουσιαστικής ανάπτυξης, ούτε σε καμία κοινωνική ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, με επείγουσες διαδικασίες, εκδόθηκε πρόσφατα νέα Κ.Υ.Α. που καθορίζει το πλαίσιο "αναγκαστικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών θεμάτων" τροποποιώντας προηγούμενη.

Ερωτήματα προκαλεί το επιχειρηματικό παρελθόν του κ. Ιωάννη Αντωνιάδη Σπορίδη, εκπροσώπου της μιας εκ των εταιριών της κοινοπραξίας του Αστακού και η εμφάνιση του επικοινωνιολόγου κ. Γ. Σεφερτζή στην περιοχή του Αστακού ως υποστηρικτή του έργου.

Η επένδυση αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το περιβάλλον με δεδομένο ότι πρόκειται για μια ρυπογόνο θερμική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής μεγάλης κλίμακας, αφού θα αφορά το LPG, καύσιμο που αποφεύγεται αυστηρά στην ηλεκτροπαραγωγή μεγάλης κλίμακας, λόγω της υψηλότατης επικινδυνότητάς του.