Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Tζούλια: "Δεν είμαι πορνοστάρ, γιατί δεν έχω κάνει καριέρα σ'αυτό"

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-3-2010

Σε μία ακόμα αποκαλυπτική συνέντευξη είδαμε την Τζούλια Αλεξανδράτου να μιλάει για την οικογένειά της και το καυτό DVD.

Η Τζούλια μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» δηλώνει: «Δεν είμαι πορνοστάρ». Σταρ, όπως εξηγεί η ίδια είναι κάποιος που έχει πορεία σε ένα χώρο, στον κινηματογράφο ή όπου αλλού. Η όμορφη ξανθιά φαίνεται να είναι.... μετανιωμένη για τα όσα έχουν συμβεί και υποστηρίζει πως δεν θα ξαναέκανε κάτι ανάλογο. «Έχω μετανιώσει. Θέλω να αποδείξω πως δεν είναι αυτό που φαίνεται», συνεχίζει. Ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει ποτέ το ερωτικό dvd γιατί νιώθει ντροπή.
 
Στις λάθος βάσεις που τις έχουν δώσει οι γονείς της απέδωσε, για μία ακόμα φορά τα όσα έχουν συμβεί. Παρόλα αυτά αφήνει ένα παράθυρο επανασύνδεσης με τους δικούς της, εφόσον εκείνοι βρουν έναν σωστό τρόπο προσέγγισης. Αυτή την περίοδο είναι μόνη της, χωρίς φίλους και βιώνει έναν προσωπικό Γολγοθά.
 
Στο μέλλον θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά. Θα φροντίσει όμως να τους μεταφέρει τις σωστές αρχές σε αντίθεση με την οικογένειά της. Στην ερώτηση αν ζητάει συγνώμη σε κάποιον μετά απ' όλα αυτά η Τζούλια απαντά: «Ζητάω συγνώμη από τον ίδιο μου τον εαυτό.» Η πηγή του κακού για την απομάκρυνση της από τους γονείς της, όπως αποκαλύπτει η ίδια ήταν η απαίτηση του πατέρα της να του δώσει 500.000 ευρώ για την υποθήκη του σπιτιού τους.

Ο πατέρας της Τζούλιας έστειλε ακόμη μία επιστολή που της ζητούσε να σταματήσουν όλα αυτά και πρόκειται να κάνουν ότι τους ζητήσει. Είναι άσχημο να φτάσει με τους γονείς της στα δικαστήρια. Ωστόσο η Τζούλια δεν έδειξε να είναι διατεθημένη να κάνει κάτι διαφορετικό.
Τέλος, η Τζούλια επιβεβαιώνει την ύπαρξη του επιχειρηματία ο οποίος θα είναι ο μέλλων σύζυγός της. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναδικός « που αγαπάει την Τζούλια κι όχι την Τζούλια Αλεξανδράτου».(newsit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: