Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για παραβάσεις του νόμου περί Ναρκωτικών

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-3-2010
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο αστυνομικοί για παραβάσεις του νόμου περί Ναρκωτικών, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση καθήκοντος. Σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Πρόκειται για αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συνελήφθησαν μαζί με ...έναν ιδιώτη υπάλληλο, το πρωί της Κυριακής.
Ειδικότερα, στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος περιήλθαν πληροφορίες ότι οι δύο αξιωματικοί διέθεταν ποσότητα από κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες υποθέσεων που χειρίζονταν, σε πληροφοριοδότες τους με αντάλλαγμα την παροχή πληροφοριών για διακινητές ναρκωτικών ουσιών.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, βρέθηκε και κατασχέθηκε στο γραφείο του Προϊσταμένου Αξιωματικού, Αστυνομικού Υποδιευθυντή στο βαθμό, ποσότητα ηρωίνης και ένα εμφανώς πλαστό χαρτονόμισμα των διακοσίων ευρώ, για τα οποία δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες δικονομικές ενέργειες (σχηματισμός δικογραφίας, κατάσχεση πειστηρίων κ.λπ.).
Οι δύο αξιωματικοί, καθώς και ο ιδιώτης υπάλληλος θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.(nooz.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: