Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

«Η αδιαφορία είναι υποταγή»



Κάλεσμα προς τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της Κατερίνης να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει αύριο το απόγευμα, στις 6.30 μμ, στο πλατάνι-σιντριβάνι (αρχή του κεντρικού πεζόδρομου), απευθύνει το συνδικάτο «Πρωτοπορία».

Στην ανακοίνωση του, το νεοσύστατοι συνδικάτο καλεί παράλληλα τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να ενταχθούν στις τάξεις του, να το μαζικοποιήσουν και να το κάνουν αποτελεσματικό εργαλείο για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
«Η αδιαφορία είναι υποταγή», τονίζει η «Πρωτοπορία» και σημειώνει:
«Θέλουν να παραιτηθούμε από το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη δουλειά με ελεύθερο χρόνο κι αξιοπρεπή μισθό. Θέλουν να υποκύψουμε και να δεχτούμε να δουλεύουμε ως τα βαθιά γεράματα, να μην ....έχουμε δωρεάν υγεία, δωρεάν μόρφωση για εμάς και τα παιδιά μας.
Μην πιστεύεις όσα λένε για τα ταμεία και τα ελλείμματα. Δεν τα δημιουργήσαμε εμείς. Εμείς παράγουμε τον πλούτο. Στη νέα αντεργατική επίθεση να οργανωθούμε στον κλάδο μας, να βάλουμε φραγμό στις απολύσεις, στην εργοδοτική κυβερνητική τρομοκρατία, να διεκδικήσουμε δουλειά με δικαιώματα».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Οργανώσου τώρα στο σωματείο σου, αγωνίσου μαζί μας και διεκδίκησε τα δικαιώματα σου. Κάνε το βήμα τώρα. όλοι στο συλλαλητήριο του Π.Α.Με την τρίτη 24 Νοέμβρη, στις 6.30 μμ, στο πλατάνι-σιντριβάνι». (Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: