Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Την Κυριακή 29 Μαρτίου Εγκαινιάζονται δύο νέα ιατρεία στην Κονταριώτισσα και το Δίον

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Την εκτέλεση των εργασιών έκανε η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου Κατερίνης

Έχοντας ρυθμιστεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες είναι όλα έτοιμα προκειμένου την Κυριακή 29 Μαρτίου να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των δύο νέων ιατρείων του Δήμου Δίου λύνοντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων. Τα νέα ιατρεία Κονταριώτισσας και Δίου είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.
Οι υποδομές που δημιουργήθηκαν και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα καθώς και η εύκολη προσέγγιση των ιατρείων λόγω της θέσης τους, θα εξυπηρετούν τους κατοίκους και κυρίως τους ηλικιωμένους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.
Τα νέα ιατρεία διαθέτουν εκτός του εξεταστηρίου, αίθουσα αναμονής, αίθουσα βραχείας νοσηλείας, εφημέριο ιατρών με στόχο σύντομα να μετεξελιχθούν σε πολυδύναμα ιατρεία. Την εκτέλεση των εργασιών έκανε η τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου Κατερίνης ενώ την εποπτεία είχε ο ίδιος ο Διοικητής, ο κ. Παπαδημόπουλος.
Ο Δήμαρχος Δίου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν όλους τους δημότες και τους φίλους του Δήμου Δίου στα εγκαίνια των νέων ιατρείων του Δήμου που θα πραγματοποιηθούν στις 11:30 π.μ. στην Κονταριώτισσα και στις 12:30 μ.μ. στο Δίον.

''ΚΡΑΧΤΗΣ''

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: