Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Έμφαση στην τακτική από Τούντορ - ΒΙΝΤΕΟ

Με στόχο την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League, ο Ιγκόρ Τούντορ προετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (12/9) στη Βέροια. "Αλλάζει τα πλάνα μας ο Μπερμπάτοφ", δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός...

Ο Κροάτης τεχνικός εστίασε στον τομέα της τακτικής και στην προπόνηση της Πέμπτης (10/9), εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο χρόνος μέχρι το παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας, άλλωστε, είναι περιορισμένος και ο Τούντορ πρέπει να ενσωματώσει στην ομάδα τα νέα πρόσωπα, αλλά και τους διεθνείς που απουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες από τις προπονήσεις, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

O Γκόικο Τσίμιροτ συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , Στέλιος Πόζογλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα και το Σάββατο (12.09) θ’ αγωνιστούν με την Κ20.

Την Παρασκευή (11.09) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 21:00 οι Ζάιρο και Τέρι Αντόνις θα βρεθούν στο PAOK Official Mobile Store του Δικεφάλου στη ΔΕΘ.

"Αλλάζει τα πλάνα μας ο Μπερμπάτοφ"
Ο Ίγκορ Τούντορ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη μεταγραφή του Βούλγαρου σταρ και χαρακτήρισε πλήρες το ρόστερ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

"Φυσικά και μια τέτοια μεταγραφή όπως αυτή του Μπερμπάτοφ, αλλάζει τα πλάνα μας και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που είναι εδώ μαζί μας αυτός ο ποδοσφαιριστής", σημείωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας και αποτίμηση της φετινής μεταγραφικής περιόδου:

"Ήταν μια μεταγραφική περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα αφού αρκετοί έφυγαν και άλλοι ήρθαν. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προσαρμόσουμε τους νέους παίκτες στα δεδομένα της ομάδας, να πάρουμε από αυτούς τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και να τα βάλουμε στην ομάδα.

Όπως και όλοι οι παίκτες έτσι και ο Μπερμπάτοφ χρειάζεται τον χρόνο του για να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί στα δεδομένα της ομάδας. Έχουμε πλήρες ρόστερ και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".

Τέλος, για τον αγώνα με τη Βέροια, τόνισε: "Την έχουμε αναλύσει καλά στους δυο αγώνες που έχει δώσει. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά πάμε στη Βέροια για να πάρουμε το παιχνίδι".
http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: