Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Του άνοιξαν το πρόσωπο με φτυάρι αλλά αυτός κουνούσε την ουρίτσα του..

Eίναι δύσκολο να κοιτάξει κανείς τις φωτογραφίες αυτού του σκύλου, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ο πόνος που υπέμεινε αυτό το άτυχο κουτάβι, όταν κάποιος του άνοιξε το πρόσωπο. Κι όμως παρά τον πόνο του κουνούσε την ουρίτσα του.... όταν του μιλούσες. .. ο Foyle μεταφέρθηκε σε φιλοζωική οργάνωση στο Τέξας με σοβαρά τραύματα. Υπάρχει η υποψία ότι κάποιος χτύπησε το κουτάβι, ηλικίας 6-7 μηνών, με ένα φτυάρι αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού βρέθηκε να περιφέρεται αδέσποτο στο δρόμο με ανοιχτά τραύματα.
Ανεξάρτητα από το τι ακριβώς συνέβη, το κουτάβι ήταν οικτρά τραυματισμένο από χέρι ανθρώπου. Ο μικρός Foyle τελικά υπεβλήθη την Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματά του.






Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, το μάτι του πιθανότατα σώθηκε. Αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν το οίδημα υποχωρήσει. Το κουτάβι έχει υποστεί κάταγμα οστού στην μύτη, το οποίο θα προκαλέσει μερικά προβλήματα. Παρόλα αυτα είναι καλά και αναρρώνει.
Μόλις η κατάστασή του σταθεροποιηθεί θα είναι έτοιμος να βρει την δική του οικογένεια και να μάθει πως είναι να σε αγαπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: