Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους, όπως ο κ. Σόρος

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
Η αλαζονεία του Αλέξη Τσίπρα είναι γνωστή διεθνώς μια και την περιφέρει σε κάθε χώρα που πηγαίνει. Σήμερα όμως, με αφορμή τη συζήτηση στη βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τα προβλήματα που... αντιμετωπίζουν οι αγρότες, πήρε το μάθημά του από τον Β. Βενιζέλο. Ο κ. Βενιζέλος κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα για προσπάθεια προώθησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ειδικότερα, είπε: «Δεν υπάρχει επένδυση που δεν έχει υπονομεύσει το κόμμα σας. Τώρα σας ακούσαμε να γίνεστε κήρυκας μιας επένδυσης της Ντόιτσε Εόλικα και μας κατηγορείτε λέγοντας "είναι δυνατόν να στηρίζεται η επένδυση από την Ντόιτσε Μπάνκ και η κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε;" Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό η αντιπολίτευση να μιλά υπέρ συγκεκριμένης πρότασης, υπέρ συγκεκριμένου επενδυτή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να πηγαίνει σε χρηματοδοτούμενα συνέδρια από τον Σόρος» είπε.
Και αποκάλυψε πως «ο Άκερμαν που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπας για την επένδυση της Ντόιτσε Εόλικα δεν είναι ο γνωστός της γερμανικής τράπεζας, αλλά ένας υπάλληλος τράπεζας του Λονδίνου».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι πίσω έστω με τα σιωπές του, για τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής.
ΠΗΓΗ: www.mavrioxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: