Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΙΑΡΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

http://www.greek-tourism.com/pieria/images/leptokaria02.jpg 


Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις  22.02.2012 ιδρύθηκε στο Δήμο  Δίου- Ολύμπου στο Δημοτικό διαμέρισμα Λεπτοκαρυάς  Δημοτική  Βιβλιοθήκη  με την επωνυμία ‘’Εμμανουήλ Κριαράς’’.
 Ο μεγάλος αυτός ...πολυγραφότατος  έλληνας  φιλόλογος  είναι επίτιμος  Δημότης  του  Δήμου μας  και πρόσφατα δώρισε ένα μέρος  της  προσωπικής  του συλλογής  στη νεοϊδρυθείσα «Στέγη  Γραμμάτων  και  Τεχνών Λεπτοκαρυάς ‘’Εμμαν. Κριαράς’’» .

          Θέλοντας να αξιοποιήσει η  Δημοτική Αρχή το σπουδαίο  αυτό κληροδότημα σε συνεργασία με το Σύλλογο μας προχώρησε στην ίδρυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης , τη λειτουργία της οποίας ανέθεσε στη  «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς  ‘’Εμμαν. Κριαράς’’»

          Στην  προσπάθειά μας αυτή θα χρειαστούμε  την όποια βοήθεια μπορείτε να μας παρέχετε και με οποιοδήποτε τρόπο. Φυσικά εάν υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς  βιβλίων ή υλικοτεχνικής υποδομής θα ήταν καλοδεχούμενη.

          Επίσης θα θέλαμε να σας  καλέσουμε  στην κοπή της πίτας  (κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!) που θα γίνει την  Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.00 μ.μ. στο καφέ ‘’Αιγαίο’’ στην  παραλία Λεπτοκαρυάς .Σ’ αυτήν την συγκέντρωση  ευχής  έργο θα ήταν να προσέλθουμε όλοι έστω και με ένα βιβλίο. Η  νεοσύστατη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λεπτοκαρυάς έχει ανάγκη την προσφορά και στήριξη όλων μας.
Γενική είσοδος 5 ευρώ ……………..με τον καφέ σας!!!
                                                                                                     Με τιμή Η Διοικούσα επιτροπή

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: