Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χ. ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ «Η χώρα σε κρίσιμη φάση και στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε»

«Η χώρα σε κρίσιμη φάση και στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε»  

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση ως χώρα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ να χτενιζόμαστε», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης..
Καστανίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «βαρυχειμωνιά», αναγνώρισε ότι κάποια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άσκησε τα διευθυντικά του καθήκοντα, επέμεινε όμως ότι θα πρέπει να παραμείνει στην ηγεσία μέχρι το Μάρτιο, απορρίπτοντας την πρόταση Σκανδαλίδη για σύγκληση ΚΟ με σκοπό την άμεση εκλογή προέδρου.
Παράλληλα, άφησε αιχμές προς τον κ. Λοβέρδο, λέγοντας ότι οι «διατάξεις που έρχονται στη Βουλή θα πρέπει να είναι καλά επεξεργασμένες».
Επιπλέον, ο κ. Καστανίδης αναγνώρισε λάθη του πρώτου Μνημονίου, τα οποία απέδωσε στις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας και επεσήμανε ότι το μνημόνιο θα έπρεπε να είχε επιμείνει στη λελογισμένη χρήση του μισθολογικού κόστους, ώστε να μην οδηγηθούμε στην περαιτέρω ύφεση.
Καταλήγοντας, τόνισε ότι «δεν μπορεί να συμπιεστεί άλλο το μισθολογικό κόστος», αφήνοντας εμμέσως ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει την κατάργηση 13ου, 14ου και κατώτατου μισθού, σε περίπτωση που η κυβέρνηση Παπαδήμου φέρει το θέμα στη Βουλή προς ψήφιση.ΕΘΝΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: