Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ.. αδειάστε μας τη γωνιά (του Δημ.Καλαϊτζή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ-29Rsw25MA1MBdYAmCqSaAsoN6kKQJ6UU8WBDFiSssb1pE1JT7PHoiCJAuhHO5j7MzrH5s11zW2KgD4HKspHwHb-SB_c5wJTIzVOoMMRFcRbHYxdNv7Nn-druZp6IW07Qxvn1snYjVQ/s400/%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82 

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εβλεπα τον Γιώργο Παπανδρέου στην τηλεόραση και άν δέν έκανα λάθος μου φάνηκε πάρα πολύ πεσμένος και μπορώ να πώ και "κομμένος". Αμέσως μου ήλθε στο μυαλό μία συζήτηση με.. φίλους που έλεγαν κανείς να μήν είναι στη θέση του Γιώργου. Να έχεις αγωνιστεί να κρατήσεις ένα βάρος που είναι πάνω απο τις δυνάμεις σου, να κάνεις σοβαρά λάθη (ουδείς αλάνθαστος), να μήν σε προστατεύει κανείς απο τους συνεργάτες σου και μετά να επωμίζεσαι όλο το ανάθεμα.
Ομως αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον πρώην πρωθυπουργό.Εκείνο που έχει σημασία είναι το μέλλον και απο δεικνύεται ότι κάποιο στο ΠΑΣΟΚ και κομμάτι των ψηφοφόρων έχουν δίκαιο που δέν έχουν εμπιστοσύνη στα πρωτοκλασάτα στελέχη, γιατί καθημερινά δείχνουν ότι τίποτε δέν έχουν διδαχθεί και συναγωνίζονται ποιός θα πετάξει απο πάνω του την ευθύνη.
Λάθος κύριοι, μήν το παίζετε αντιμνημονιακοί.. δέν πείθετε κανένα.. όπως δέν πειθει και ο Σαμαράς ότι είναι αντιμνημονιακός.
Ομως εσείς στο ΠΑΣΟΚ έχετε και ένα επι πλέον μειονέκτημα.. εσείς εφαρμόσατε την πιό αντιλαϊκή πολιτική.. άσχετα άν απο τους περισσότερους κρίνεται ώς αναγκαίο κακό, γιατί τον λαό λίγο τον ενδιαφέρει.
Ετσι βλέπει κανείς στο προσκήνιο (δημοσκοπικά τουλάχιστον) να ανεβαίνουν τα κόμματα της αριστεράς, αλλά (όλως παραδόξως για πολλούς) και ο Σαμαράς να οφελείται απο την πτώση του ΠΑΣΟΚ, αφού προβάλλει το φαβορί για την επόμενη πρωθυπουργία.
Και απορεί κανείς με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μα τόσο καρεκλοκένταυροι είστε; πιστεύετε ότι με τη στάση σας αυτή θα γίνετε αρχηγοί; ποιού κόμματος; του 5ου κόμματος;έχετε την τελευταία ευκαρία, όχι να μονιάσετε για να κρατήσετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, αλλά να μας αδειάστε τη γωνιά, να βγούν νέα πρόσωπα, που θα πείθουν ότι έχουν διδαχτεί απο τα λάθη και ότι πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό και πάντα στα πλαίσια ενός δημοκραιτκού σοσοιαλιστικού κόμματος.Διαφορετικά θα εισπράξετε τα επιχείρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: