Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - "Εβδομάδα" εξελίξεων - Στην Γερμανία ο Σταματόπουλος

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν την προσεχή εβδομάδα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της Α.Ε. Ποντίων ενόψει της νέας σαιζόν, με τον Λάζαρο Μουρατίδη να είναι ο πρώτος στην "λίστα" του ...
ομογενή τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές των οποίων "ζήτησε" την παραμονή τους.
Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των πρώτων συζητήσεων που είχε η διοίκηση του συλλόγου με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αναφορικά με το ποιοι θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός Γιώτης Σταματόπουλος, έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους του συλλόγου την απόκτηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών, που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και ικανοποίησαν με την απόδοση τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι Πόντιοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση επιθετικού (φορ περιοχής) που κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως αντίπαλος της Κατερινιώτικης ομάδας στο βόρειο όμιλο της football League 2.
Tέλος για την Γερμανία αναχώρησε την Πέμπτη ο Γιώτης Σταματόπουλος όπου θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο περίπου με τους δικούς του ανθρώπους.

ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: