Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δευτέρα 30 Μαίου 2011
ΑΓΑ. ΠΟ.
ΑΓΑνακτισμενοι ΠΟλιτες.
Είμαστε όλοι εμείς οι μετριοπαθείς πολίτες που κάποτε επιτέλους χάσαμε την υπομονή μας, σταματήσαμε να στηρίζουμε και να εξυπηρετούμε με την συμμετοχή μας ή και με την αποχή μας τις...
καταστάσεις στην πολιτική και την κοινωνική ζωή αυτού του τόπου.
Επιτέλους έπρεπε να ξυπνήσουμε από αυτόν τον λήθαργο. Νιώθουμε την ανάγκη να βγούμε μπροστά, να δηλώσουμε την απογοήτευσή μας, τον αποτροπιασμό μας,τον θυμό μας και το τελος καθε είδους ανοχής προς όλους τους υπεύθυνους.
Πρέπει να διαδηλωσουμε απόλυτα ειρηνικά αλλα με μεγάλη πυγμή ότι η κοροϊδία εφτασε στο τέλος της. Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι αυτης της καταστασης ότι δεν πάει αλλο. Ότι τώρα ήρθε η ώρα για μιά νέα αρχή.
Πρέπει να συμμετέχουμε κάθε απόγευμα σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε πόλη, σε καθε γειτονιά, σε καθε πλατεία.
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΒΟΛΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΡΤΑ. ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΧΑΝΙΑ, ΡΟΔΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΑΡΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΛΑΜΙΑ, ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, παντου σε καθε πολη της Ελλάδας!

Επίσης στην Αττική ας γεμίσουμε όλες τις πλατείες ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ,ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΙΚΑΙΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΡΑΦΗΝΑ, ΜΕΝΙΔΙ, ΛΑΥΡΙΟ, σε ολες τις συνοικίες.

Να βγούμε έξω... να συγκεντρωθούμε.... να μιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας.... να νιώσουμε οτι κάνουμε κάτι γιά τους εαυτούς μας και γία τα παιδιά μας... και το κυριότερο... ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.



ΑΓΑ. ΠΟ.
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: