Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Για Θέματα παιδείας συζήτησε η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου

mauridou_kritoglou
 

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αστέριο Κρίτογλου  πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κρίτογλου ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπαιδευτικό και τέως δήμαρχο Παραλίας Γιώργο Κεραμιδιώτη, παρέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας υπόμνημα σχετικά με τα προβλήματα και τις προτάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας... Εκπαίδευσης Πιερίας και έκανε μία συνολική παρουσίαση της ισχύουσας κατάστασης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ανάμεσα στις προτάσεις του κ. Κρίτογλου προς την κ. Μαυρίδου ήταν το αίτημα στέγασης των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, μόλις ολοκληρωθεί η  διαδικασία μεταστέγασης των Διευθύνσεων Πολεοδομίας και Πρόνοιας στο Δήμο Κατερίνης.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας δεσμεύθηκε να εξετάσει προσεκτικά τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των εκπαιδευτικών λειτουργών με στόχο την αναβάθμιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιτελούν το σημαντικό έργο τους. (Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: