Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (5-25, 9-25, 3-25) ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0 (25-12, 25-8, 25-19)

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011
 Νικηφόρα συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία οι γυναίκες του Πιερικού όπου πέρασαν σαν σίφουνας μέσα από την Μελίκη συντρίβοντας με 3-0 την ...τοπική ομάδα. Παρότι η γυναικεία ομάδα έπαιξε με αρκετές ελλείψεις εντούτοις είναι τόσο καλά δομημένη με μεγάλο βάθος στα τμήματα υποδομής, γεγονός που οδήγησε και σε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τα κορίτσια του Πιερικού και στα τρία σετ, από την αρχή του παιχνιδιού δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Μελίκης, δεν έδωσαν ούτε στιγμή το δικαίωμα στην ομάδα της Μελίκης να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό. Η ομάδα του Πιερικού σοβαρή από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, κέρδισε πολύ εύκολα το παιχνίδι και με την νίκη αυτή απέμεινε στην προνομιούχο δυάδα με τη λήξη του 1ου γύρου, μια θέση που οδηγεί στα play-off για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Με τη λήξη του πρώτου γύρου η ομάδα του Πιερικού έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία, απόρροια της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα και φυσικά της πολύ μεγάλης θέλησης των κοριτσιών για διάκριση. Η υπομονή και επιμονή τους επιβραβεύεται με πολύ καλά αποτελέσματα και την εντυπωσιακή τους πορεία.
Η σύνθεση: Μάτιου, Παναγιωτίδου Αικ., Παναγιωτίδου Δ., Χαραλαμπίδου, Μελέτη, Καλπακίδου, Κατσίκα, Τσιουτσιούλη, Καραφουλίδου, Παπαδοπούλου Όλγα, Παπαδοπούλου Ολυμπ.
Τα άλλα αποτελέσματα:


α/ α
Συνάντηση
Σκορ
1
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
1-3
2
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
0-3
3
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
3-0


Η βαθμολογία:


α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
 1
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 15-1
 15
 2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 12-4
 12
 3
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 10-7
 9
4
ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩN
6-11
5
 5
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 7-13
 4
 6
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
 1-15
 0



Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιορδανίδη Χρ. και το All day coffee bar ‘‘ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ’’ για την ευγενική χορηγία του σε αθλητικό υλικό.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Νικηφόρα συνέχισαν και οι παγκορασίδες του Πιερικού όπου στην Κατερίνη την Κυριακή 23 Ιανουαρίου κέρδισαν την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ. Τα κορίτσια του Πιερικού στα δυο πρώτα σετ έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ με πολύ καλό σερβίς και άμυνα παίρνοντας εύκολα τα σετ με 25-12 και 25-8 γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κ.Σαρρή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες. Στο 3ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πιο χαλαρά στο παιχνίδι, γεγονός που οδήγησε την ομάδα του Πάνθεον να παίξει πολύ καλά και να είναι μέσα στο παιχνίδι μέχρι τον 15ο πόντο. Εκεί η ομάδα του Πιερικού πήρε μια σημαντική διαφορά, την οποία την κράτησε μέχρι το τέλος κερδίζοντας και αυτό το σετ με 25-19 και τη νίκη με 3-0 σετ.
Τα πολύ μικρής ηλικίας κορίτσια του Πιερικού έδειξαν πολύ καλά στοιχεία δείχνοντας τις γερές βάσεις που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής του Πιερικού, μια βάση που θα οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού.
Η σύνθεση: Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Κωνσταντινίδου Π., Κωνσταντινίδου Κ., Τσιουτσιούλη, Καραφουλίδου, Μαυρίδου, Δουλιάκα, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Γκουτζαμάνη, Γκουτζιούλη.

Τα άλλα αποτελέσματα:


α/ α
Συνάντηση
Σκορ
1
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3-0
2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
3-0


Η βαθμολογία:

α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
6-2
4
2
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
5-3
3
3
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3-3
3
4
ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
0-6
2



Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τους κ. Νικ. και Χρ. Λαμπαδαρίου και την ταβέρνα ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.



Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια: