Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη σε όγκο ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Νίκου Λάππα στην Καρίτσα Η Καρίτσα έδωσε το "σύνθημα"

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου
Νίκος Λάππας
 Μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό στην Καρίτσα μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο... υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου και επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" Νίκος Λάππας.
Ξεκινώντας την ομιλία του ο Νίκος Λάππας έκανε αναφορά στο θέμα του ενδεχόμενου ακυβερνησίας για τον τόπο μέσα κι από την πρόσφατη κόντρα Παπαθανασίου - Τσιφοδήμου με τις εκατέρωθεν δηλώσεις και αλληλοκατηγορίες.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματός του για αειφόρο ανάπτυξη, με σεβασμό στο περιβάλλον, ενώ ανέδειξε τα σημεία του Καλλικράτη που θα γίνουν ισχυρά όπλα και εργαλεία στα χέρια της νέας Δημοτικής Αρχής για να πάει μπροστά ο τόπος και έθεσε το ερώτημα "ποιους θα προτιμήσει ο λαός της νότιας Πιερίας να φέρουν σε πέρας το εγχείρημα του Καλλικράτη με τους "έμπειρους πολιτικούς" που μας έφτασαν στην σημερινή κατάσταση ή νέους ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά και φρέσκιες ιδέες με διάθεση για πρόσφορα;" σημείωσε.
Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ειδικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Καρίτσας, όπως για παράδειγμα την αξιοποίηση του Αγίου Βασιλείου και της παρολύμπιας οδού, τη λειτουργία πολυδύναμου ιατρού στο Δημοτικό Διαμέρισμα καθώς επίσης παιδικού σταθμού και γυμνασίου, τη δημιουργία ταμιευτήρα ύδατος και στην Καρίτσα (θέση Γαβριά) και τη λειτουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, ενώ υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεμπλέξει επιτέλους το τόσο μπερδεμένο θέμα του οικισμού της Φτέρης.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Νίκος Λάππας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τέως κοινοτάρχη Καρίτσας κ. Δαλαμήτρα, έναν άνθρωπο, όπως είπε που έβλεπε πάντα μπροστά με στόχο την καλώς εννοούμενη ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου του, έναν άνθρωπο με διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. "Τέτοιοι άνθρωποι να ξέρετε ότι είμαστε κι εμείς. Και θα αισθανθώ ιδιαίτερα επιτυχημένος εάν μετά από 8 χρόνια -γιατί εγώ δεν θα σας μπαστακωθώ καμιά 20ετία στη θέση του Δημάρχου- εσείς λέγατε ότι αυτός ο Δήμαρχος έμοιαζε λίγο με το Δαλαμήτρα"...
Αξίζει να αναφερθεί πως την ομιλία του Νίκου Λάππα στην Καρίτσα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, οι πρώην Βουλευτές κ. Παντελής Τσερτικίδης και Χρήστος Καζακλάρης.
Τέλος, ο κ. Λάππας παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Καρίτσας, οι οποίοι είναι:

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Καρίτσα

Ευαγγέλου Ιωάννης του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Ζαρκανέλας Αστέριος του Αντωνίου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Σαμαράς Κώστας του Βασιλείου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τσιούχα Στεργιανή του Αστερίου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)

Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Καρίτσας

Γκίνας Ιωάννης του Γεωργίου
Καρανικόλας Νικόλαος του Αθανασίου
Κιτσοπούλου Ευδοκία του Βασιλείου
Στάθης Αστέριος του Αντωνίου
ΚΡΑΧΤΗΣ  
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: