Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ



Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
- Οταν ασκείς πολιτική κριτική, είναι αήθες και προκλητικό να σου απαντούν με λάσπη στα "καφενεία".
- Είναι προκλητικό, έστω και μετά απο έντονη αλλά ...δίκαια κριτική, να "στηρίζεις τον συνδυασμό της παράταξής σου δια της ψήφου όλων των δικών σου".
- Είναι πρόκληση να συμμετέχεις στη δημιουργία συνδυασμού στα πλαίσια του κόμματος και αυτοί που στήριξαν αντίθετο συνδυασμό, να τολμούν και να μιλούν για κομματική πειθαρχία.
- Είναι προκλητικό και πολιτικά ανήθικο,ένας πετυχημένος στην Δημοτική Τοπική Αυτοδιοίκηση να επιλέγει άλλο μετερίζι να αγωνιστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, να παίρνει απλόχερα την στήριξη και του κόμματος και των οπαδών του και να συνεχίζει,επωφελούμενος της θέσης του, να "φημολογεί" και να "λασπώνει" συνειδήσεις.
- Είναι προκλητικό και δείχνει την ποιότητα του "πολιτικού ανδρός" να ετοιμάζει το έδαφος για να φορτώσει σε "άλλους την συνδυαλλαγή με "αντίπαλα στρατόπεδα" που προβλέπεται να κάνει (ούτως ή άλλως τόχει ξανακάνει).
- Θυμηθείτε ότι έτσι θα συμβεί.. και θα βγεί με τα διάφορα παπαγαλάκια, να πεί "αυτοί" ψήφισαν εκεί..
- Εμείς στηρίζουμε πάντα τις επιλογές της παράταξης κύριοι.. 
Εσείς γαυγίζετε σε όσους δέν μπορείτε να τους βάλετε μπροστά, σάν άβουλα στρατιωτάκια όπου εσείς αποφασίσετε, ακόμη και κατά της παράταξης, απο την οποία επι σειρά ετών μόνο εσείς πήρατε και δυστυχώς και σήμερα παίρνετε, αφού λόγω της θέσης σας το εκμεταλλεύεστε...
- Σας έχω ξαναπεί κύριε Υποψήφιε Αντιπεριφεριεάρχη του ΠΑΣΟΚ, σταματήστε τις λάσπες.. δέν μας αγγίζουν..
- Εσείς είχατε συνδυαλλαγές με αντιπάλους υποψηφίους Νομάρχες, εσείς τους προσφωνούσατε ..
- Σταματήστε να διαδίδετε ότι τα όχι ψηλά ποσοστά στο χωριό σου οφείλονται σε "αυτούς".
- Εσείς (ο Νομός μας) αποτελείτε το 1/7 του συνολικού συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ που ηγείται ο Μάρκος Μπόλαρης και δέν χαλαλίζουμε την ψήφο μας, αλλού χάριν της προσωπικής εμπάθειας που "βγάζετε προς τα έξω".
- Αυτή δέ την στήριξη όλων των δικών μας προσώπων σταματήστε να την ερμηνεύετε ώς "δικό Σας" δίκαιο στις προσωπικές σας αντιδικίες και εμπάθειες.., όχι δέν σας; δίνουν δίκαιο νάστε σίγουρος.. απλά σας ψηφίζουν....γιατί στηρίζουν τις επιλογές και το συνδυασμό της παράταξης...
- Η επικοινωνία και η "λάμψη" σας ώς Δημάρχου, δέν σας δίνει άλλοθι στις απαράδεκτες προσωπικές συμπεριφορές...
Αλλά περισσότερα... απο την καινούργια εβδομάδα..και μετά τις εκλογές..
- Κλείνοντας ξεκαθαρίζω ειδικά για εκείνους που είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, ότι εμέις έχουμε ιστορία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έχουμε και φωνή και δέν είμαστε φερέφωνα προσώπων, ούτε ετερόφωτοι, ούτε περιμένουμε την επιτυχία του ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ για να είμαστε και εμείς τα λαμπερά πρόσωπα.. αυτό να το θυμούνται μερικοί λασπολόγοι (ευτυχώς λίγοι) παρατρεχάμενοι που παπαγαλίζουν και μασάνε ότι τους δώσουν, χωρίς κάθόλου να σκέφτονται  οι ίδιοι.. (του Δημήτρη Καλαϊτζή)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ;ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΘ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.. ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ!! ΡΕ ΚΑΛΑΙΤΖΗ

Ανώνυμος είπε...

PSIFISTE MPLARI KAI OXI PAPAXRISTO.PSIFISTE DIMOKRATIKA GIA EKEINOUS POY EINAI DIMOKRATES.OXI GIA TA LAMOGIA.GIA TI DIMOKRATIKI PARATAXI RE GAMOTO.

Ανώνυμος είπε...

SIGA RE FILE MIN PSIFISOUME OTI LES ESY.TI DIMORATIKA ETSI EISTE ESEIS TOY PASOK;DIMOKRATES;SAS TOYT KAI META TOYW PSIFIZETE KIOLAS.KALA TOTE SA KANOYN TA THELI O POPOS SAS.

Ανώνυμος είπε...

ρε καλαιτζή και εσύ και αυτοί έχετε το χαβά σας.δέν μας νοιάζει ρε άν ψηφίσετε παπαχρήστο ή παπαθανάση.ίδιοι είναι και οι δύο.εμείς απέχουμε.όχι θα κα΄τσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς.