Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
draxmi
Σύντομα κοντά σας!

«Δε ντρέπεστε που φέρατε τη χώρα σ’ αυτήν τη κατάσταση, στην αγκαλιά της τρόικας;» ρωτάνε... ευθέως και ανερυθριάστως οι δημοσιογράφοι της Ιρλανδίας τον υπουργό Οικονομικών τους!
Μα καλά, επιτρέπεται να μιλούν έτσι στους άρχοντές τους; Τι είναι; Τίποτις παλιοκομμουνιστές; (έχω άδικο, κύριε Πρετεντέρη μου;)


ereuna
Δυσπιστία απέναντι στην ελληνική Βουλή και την αστυνομία, απροθυμία να ενταχθούν σε κάποιο πολιτικό κόμμα, αλλά και διάθεση ακόμα και να μεταναστεύσουν, εκφράζουν μαθητές γυμνασίου που συμμετείχαν σε έρευνα για την «κοινωνική και πολιτική εκπαίδευση και εκπαίδευση του πολίτη».
Μωρέ, να το κάνουν. Να το κάνουμε όλοι. Να δω μετά ποιους θα βρουν (θα μείνουνε) για να τους κυβερνάνε οι πατριώτες της κυβέρνησης.


Άνοδο της ΠΑΣΚ είχαμε στις εκλογές της ΕΛΜΕ Πιερίας.
Δηλαδή οι καθηγητές ψήφισαν την κυβερνητική παράταξη ως επιβράβευση για τις περικοπές στους μισθούς τους;

Υποθέτω πως εκείνοι οι δόλιοι οι αναπληρωτές της δευτεροβάθμιας (στα ολοήμερα της Κατερίνης) που είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη (και Κύριος οίδε πότε θα δουν το χρώμα του χρήματος) δε συνέβαλαν στην άνοδο της ΠΑΣΚ.

«Οι εκπαιδευτικοί είναι από τους χαμηλότερα αμειβόμενους», παραδέχτηκε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Εντάξει, δεν έγινε και τίποτε. «Οι σύγχρονοι κυνικοί δεν βλέπουν τίποτα το κακό στο να πληρώνουν αυτούς στους οποίους εμπιστεύονται τα μυαλά των παιδιών τους λιγότερο από κείνους στους οποίους εμπιστεύονται τα υδραυλικά τους», όπως έλεγε κι ο Τζον Κένεντι.


skitso
Υπάρχουν και Πασόκοι με χιούμορ.
Στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ μου έλεγε χθες: «Μην ανησυχείς. Τα δύσκολα πέρασαν… Τα χειρότερα έρχονται»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: