Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Στην δεύτερη θέση πέρασε η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη Εθνικός Κατερίνης – Βατανιακός 0 – 3

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010  Αθλητισμός
Ο Βατανιακός ήταν ο νικητής του πρώτου Κατερινιώτικου ντέρμπι, στο χθεσινό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Γιάννης Καλιανίδης για την 11η Αγωνιστική του Περιφερειακού ...Πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίλεπτο 40' – 42' όταν η ομάδα του Τάσσου Ιωαννίδη σημείωσε δύο τέρματα, κλείνοντας έτσι το πρώτο μέρος. Διαχειρίστηκε σωστά το β' μέρος και πήρε δίκαια το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, αποχώρησαν στο 12' – 27' τραυματισμένοι οι Ελλησιάδης – Μπατσαράς αντίστοιχα και δεν είχε πολλές λύσεις.
Μ' αυτήν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στη δεύτερη θέση, ενώ οι γαλάζιοι έχασαν και άλλο έδαφος στην δύσκολή τους προσπάθεια.
Φάσεις και γκολ
Στο 4' ο Σαρπότας έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Κυπαρίσση, ύστερα από σέντρα του Ποτουρίδη από δεξιά.
Στο 17' ο Καμπερίδης πήρε την πάσα από τον Γκουνταμάνη, μπήκε στην περιοχή, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.
Στο 27' ο Σακελαρίδης έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Τάσιου μέσα από την περιοχή.
Στο 40' ο Ανδρονικίδης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Βατανιακό και στο επόμενο λεπτό ο Ποτουρίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα 0 – 2/
Στο 50' ο Σαρπότας απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Δημόπουλου.
Στο 70' ο Ανδρονικίδης ύστερα από λάθος στην άμυνα γράφει το 0 – 3.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Βατανιακός (Τ. Ιωαννίδης)
Σακελαρίδης, Μπέης, Παπαδόπουλος, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Ποτουρίδης (73' Δεμηρτζόγλου), Τσικαδέρης (77' Αγγελάκης), Δημόπουλος, Ανδρονικίδης, Κυπαρίσσης (61' Γιαπιτζής).
Εθνικός Κατερίνης (Σ. Παπαβασιλείου)
Σαρπότας, Θεοδοσιάδης, Δερμίσης, Μπατσαράς (26' Κλιάνης), Παπαγιαννούλης, Ελλησιάδης (12' Τάσιος), Γκουνταμάνης, Καμπερίδης, Λαζαρίδης, Ευσταθιάδης, Μπίντας (69' Σαββίδης).
ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: