Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μπάσκετμποξ στο ΟΑΚΑ... (video)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010
Μπασκετμποξ στο ΟΑΚΑ Σε ρινγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος στο κλειστό του ΟΑΚΑ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας και της αντίστοιχης της Σερβίας να...
παίζουν μποξ, αντί για μπάσκετ. Ο Γιάννης Μπουρούσης δέχθηκε καρέκλα στο κεφάλι από τον Κρίστιτς.

Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε εκείνο το σημείο να βρίσκεται μπροστά με 74-73. Το κακό είναι πως το φιλικό είχε επίσημο χαρακτήρα και όλα τα τραγελαφικά θα γραφτούν στο φύλλο αγώνα. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να επιβληθούν και ποινές στους πρωταγωνιστές του επεισοδίου.



Στα αποδυτήρια πήγε να παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο του πυγμαχικού αγώνα, όταν ο Μπουρούσης περίμενε τον Κρίστιτς. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς κατάφερε να ηρεμήσει τον παίκτη του στον Ολυμπιακό και έτσι αποφεύχθηκε ένα νέο επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ που έκανε ο Τεόντοσιτς στον Φώτση πάνω στο σουτ, το οποίο δεν ήταν σκληρό. Ο Ελληνας άσος πήγε στον Σέρβο και κόλλησε το κεφάλι του σε αυτό του αντιπάλου του, κάτι που δεν άρεσε στον Τεόντοσιτς, ο οποίος απάντησε με γροθιά. Κέσελι και Τσαρτσαρής πήραν... θέση στο ρινγκ ανταλλάσοντας μπουνιές, ενώ ο Τεόντοσιτς προσπαθούσε να συγκρατήσει τον Σχορτσιανίτη.


Ο Ελληνας σέντερ ξέφυγε και χτυπούσε τον Μπιέλιτσα στο έδαφος, την ώρα που ο Κρίστιτς τον γρονθοκοπούσε από πίσω. Ο Μπουρούσης μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και απομάκρυνε τον Κρίστιτς, ο οποίος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του πέταξε μία καρέκλα που βρήκε στο κεφάλι τον σέντερ του Ολυμπιακού.


(novasports.gr)

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: