Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Σήμερα και αύριο η κατάθεση υποψηφιοτήτων

NDΓια την εκλογή των μελών της ΝΟΔΕ Πιερίας και των Συνέδρων
Από τη ΝΟΔΕ Πιερίας ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις υποψηφιότητας για μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. υποβάλλονται στην αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε. εγγράφως και επί αποδείξει, από σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου και ...ώρα 10:00 έως την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 10:00.
Οι δηλώσεις υποψηφιότητας πρέπει να αναφέρουν ρητά ότι υποβάλλονται για το αξίωμα του μέλους της ΝΟ.Δ.Ε. συνυποβάλλονται με φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου και να συνυπογράφονται από είκοσι (20) μέλη της ΝΟ.Σ, εφ’ όσον ο υποψήφιος δεν είναι μέλος της ΝΟ.Σ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη ρητή διάταξη της § 1 του άρθρου 38 του Κ.Π.Ο, δεν επιτρέπεται η υπογραφή από το ίδιο μέλος του Κόμματος περισσοτέρων της μιας δηλώσεως ή προτάσεως υποψηφιότητας για την ίδια εκλογή.
Οι δηλώσεις υποψηφιότητας, πρέπει επίσης να αναφέρουν τη ΔΗΜ.Τ.Ο, στην οποία είναι εγγεγραμμένος ο δηλών και την ιδιότητα με την οποία τυχόν συμμετέχει στην ΝΟ.Σ. το έτος γεννήσεως όπως και το αν έχει εκλεγεί παλαιότερα ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε ώστε να εφαρμοστεί μετά την ψηφοφορία το άρθρο 8 §3 του Κ.Π.Ο (ποσοστώσεις).
Η Ν.ΕΦ.Ε ελέγχει αυτεπάγγελτα αν οι δηλώσεις υποψηφιότητας που της υποβλήθηκαν είναι αληθείς κατά το περιεχόμενο και πληρούν τις προϋποθέσεις του Καταστατικού, του Κ.Π.Ο και της εγκυκλίου.
Τα έντυπα για την υποβολή υποψηφιότητας των μελών ΝΟΔΕ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας καθημερινά.

Εκλογή συνέδρων

Επίσης μέχρι αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 14.00 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους στα γραφεία της ΝΟΔΕ για την εκλογή των αντιπροσώπων στο 8ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ που γίνει στην Αθήνα από 25 έως 27 Ιουνίου 2010.
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται με απλή δήλωση του ενδιαφερόμενου, η οποία πρέπει να συνοδεύεται με βεβαίωση της οικείας Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής ή της ΝΟΔΕ στην οποία θα αναφέρεται ότι είναι μέλος του Κόμματος, ότι δεν στερήθηκε του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο, καθώς και η ημερομηνία εγγραφής του.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: