Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009 (ΤΟΠΙΚΗ)


Φώτο –Φίνις στο ΠΑΣΟΚ για κάποιες θέσεις αλλά και φώτο-φίνις στη Ν.Δ για την πρωτιά αφού θα παιχθεί στα σημεία με περισσότερους από δύο υποψήφιους.

**

Προσοχή στους κουμπάρους. Βλάπτουν σοβαρά…..την υγεία. Είδατε τι έπαθε ο Καραμανλής;

**

Για τα γκάλοπ που κυκλοφόρησαν κρατείστε τα. Έχει να πέσει γέλιο στις 5 Οκτωβρίου…

**Είχαμε κι εμείς πρόταση να κάνουμε δημοσκόπηση αλλά δεν είχαμε υποψήφιο να στηρίξουμε και δεν πήραμε.

**

Μάχη χαρακωμάτων στη Ν.Δ. Η ζωή μου ο θάνατός σου και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα συνεχιστούν. Ρεζιλέματα.

**

Ο κόσμος της Ν.Δ απέδειξε διαχρονικά ότι ξέρει να ψηφίζει, ξέρει να επιλέγει, ξέρει να τιμωρεί. Μια ματιά στο παρελθόν θα σας πείσει.

**

Τι πληρώνει ο Καραμανλής; Όλους αυτούς που τα 5,5 χρόνια πλούτισαν, όλους αυτούς που έκαναν τα σεμνά και ταπεινά, αλαζονικά.

**

Τα πάρτι τελείωσε. Ο Γιώργος πάει Αμερική να ορκιστεί επίσημα πρωθυπουργός της Ελλάδος. Ο Καραμανλής έμεινε με τον αγωγό στο χέρι.

**

Καλές οι προθέσεις του Γιώργου, το ήθος του και η πολιτική του σκέψη αλλά φοβάμαι δυο τινά. Ένα, τα βαρίδια των Αθηνών που άρχισαν και το παίζουν και δεύτερον τους «εκκολαψίες» της εξουσίας.

**

Φοβάμαι και κάτι ακόμη. Επειδή στην Ελλάδα δυστυχώς όλο το φαγοπότι γίνεται από 200 οικογένειες (στην Πιερίας 4-5), αν ο Γιώργος πραγματοποιήσει μέρος αυτών που επαγγέλλεται, φοβάμαι μην έχει την τύχη του παππού του.

**

Γιατί ο πλούτος στην Ελλάδα είναι αμύθητος, τα συμφέροντα ισχυρά και σκληρά και οι μέθοδοι γνωστοί. Βέβαια ο Γιώργος αν έρθει, δεν έρχεται ως διαχειριστής του συστήματος αλλά ούτε ως επαναστάτης ούτε βέβαια ως μεσσίας που θα λυτρώσει τους ταπεινούς και καταφρονημένους. Έρχεται ως ένας πολιτικός με ήθος με στόχο να άρει τις κοινωνικές αδικίες και να σοβαρέψει κράτος και πολίτες.

**

Ελπίζω να μη δούμε κουμπάρους, κολλητούς, διαλυμένα ταμεία, χρηματιστήρια, το αίσχος των ΤΕΜΠΕ, την αποτέφρωση της χώρας, σκανδαλώδεις δανειοδοτήσεις, επιδοτήσεις, όσα προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ μας φόρτωσαν.

**

Σήμερα ο κόσμος εμπιστεύεται περισσότερο το Γιώργο απ’ ότι το ΠΑΣΟΚ, τον δίνει την άνεση να αποδείξει ότι μπορεί. Άλλωστε η μετακίνηση των νεοδημοκρατών προς τον κεντρώο χώρο γίνεται εν’ ονόματι του Γιώργου κι όχι του ΠΑΣΟΚ.

**

Αυτή η στήλη είναι προορισμένη να αντιπολιτεύεται. Θα το πράξει και στο μέλλον χωρίς καμία περίοδο χάριτος. Ο Γιώργος θα κριθεί όχι τόσο για το τι θα κάνει αλλά όσο γι’ αυτά που δεν πρέπει να κάνει αυτός και οι συνεργάτες του.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: