Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

"Έφαγε πόρτα" ο Άδωνις από τον Λάκη

 

"Έφαγε πόρτα" ο Άδωνις από τον Λάκη

..

Φουντώνει η κόντρα Λαζόπουλου-Γεωργιάδη καθώς και οι δύο πλευρές ανέβασαν την Τρίτη τους τόνους στη διένεξή τους.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, νωρίτερα το μεσημέρι, μίλησε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ενώ επιτέθηκε και σε όσα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πήγαν να δουν την παράσταση του «υβριστή της παράταξης» όπως χαρακτήρισε τον Λαζόπουλο.

Μάλιστα «απείλησε» ότι θα περάσει και ο ίδιος από τον χώρο απ’ όπου μεταδίδεται το «Αλ Τσαντίρι» για να… κάνει τον Λαζόπουλο να τρέξει, για όσα λέει εναντίον του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε από την εκπομπή του στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μόλις ο κ. Γεωργιάδης πληροφορήθηκε τα όσα είπε ο κ. Λαζόπουλος, διαμήνυσε πως θα πάει έξω θα πάει έξω από το θέατρο Βέμπω, και... θα ζητήσει από τον γνωστό κωμικό να παρέμβει στην εκπομπή του.

http://admin.nooz.gr/Uploads/adonis%201612.jpg

Και στη συνέχεια έκανε την απειλή του, πράξη. Πήγε έξω από το θέατρο όπου βρισκόταν μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και ανήρτησε μία φωτογραφία στο Twitter που αποδεικνύει την παρουσία του.

http://admin.nooz.gr/Uploads/georgiadis2%201612.jpg

Μάλιστα ζήτησε να λάβει τον λόγο για να παρέμβει. Όπως έγραψε όμως στο Twitter, «ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...»

http://admin.nooz.gr/Uploads/georgiadis%201612.jpg

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε δημοσίως την ώρα της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τόνισε:

"Μου είπαν ότι ήρθε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είναι έξω και θέλει να μπουκάρει μέσα. (…) Δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο να μπουκάρισε και να μπήκε με το έτσι θέλει. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία παράσταση που κάνω εγώ στον κόσμο. Και η παράσταση για όσους ξέρουν στοιχειώδη πράγματα για την τέχνη, δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο. Όταν τελειώσω ευχαρίστως να τον δεχτώ μέσα για να συζητήσουμε".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με τον αδερφό του κ. Λαζόπουλου ο οποίος είπε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ ότι ο κωμικός «δεν μπορεί να τον δεχτεί τώρα και ότι θα μπορούσε να περιμένει να τον δει μετά την παράσταση στο καμαρίνι του». Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε και έπειτα αποχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: