Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Προεκλογική ομιλία στο Ηράκλειο -Άνετη πλειοψηφία ζητεί ο Αλ. Τσίπρας

Ισχυρή εντολή διακυβέρνησης και άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκειας προεκλογικής του ομιλίας στο Ηράκλειο της Κρήτης...

Ξεκινήσαμε, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, και θα συνεχίσουμε τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις για να εγγυηθούμε στην πράξη το δικαίωμα όλων στην πρόσβαση στο κοινωνικό κράτος,  στην υγεία και την παιδεία .
Αναφερθείς στη Ν.Δ., ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε ότι ο κ. Μεϊμαράκης ζητάει από το λαό μας να εμπιστευθεί, για μία ακόμα φορά, τα ψηφοδέλτια του κυρίου Σαμαρά,  το πρόγραμμα του κυρίου Σαμαρά, τις δεσμεύσεις του κυρίου Σαμαρά.  Εάν επικρατήσει, προειδοποίησε, θα επαναφέρει το καθεστώς της διαπλοκής και της χρεοκοπίας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι στις εκλογές αναμετρώνται δύο διαφορετικοί κόσμοι, από τη μία ο κόσμος της Ν.Δ., των λίγων, της συντήρησης, της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας, του χθες και από την άλλη, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, ο προοδευτικός κόσμος, η κοινωνική πλειοψηφία, ο κόσμος της εργασίας, της δημιουργίας και του πολιτισμού.
INTIME NEWS/IMAGE PHOTO SERVICES
Απευθυνόμενος προς τους πολίτες, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «η σπατάλη της ψήφου διασώζει όλο αυτό το παλιό καθεστώς». Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ, πρόσθεσε.
Απευθυνόμενος προς τους πολίτες, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι «η σπατάλη της ψήφου διασώζει όλο αυτό το παλιό καθεστώς». Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ, πρόσθεσε.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Δευτέρα για να εγγυηθεί τη σταθερή και ασφαλή πορεία της Ελλάδας προς το αύριο» διαβεβαίωσε, ενώ υπερθεμάτισε ότι «όλοι μαζί θα βαδίσουμε το δρόμο της ελπίδας και της αλλαγής».
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: