Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια συγκέντρωση στην οποία αποτυπώθηκε η μεγάλη συσπείρωση στους ψηφοφόρους της ΝΔ «ξαναβρήκαμε την αυτοπεποίθηση μας» είπε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από την πλατεία Ομονοίας και έστειλε...
μήνυμα ενότητας προς όλους τους πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρουσία του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά και όλων των κορυφαίων στελεχών του κόμματος τόνισε την ανάγκη συνεργασιών με τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να η Ελλάδα να πάει μπροστά.

«Επιλέξαμε την Ομόνοια για να συμβολίσουμε την πορεία που θέλουμε για την πατρίδα μας. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας για όλο τον ελληνικό λαό. Εμείς δεν είπαμε ότι θα σας τελειώσουμε. Εμείς είπαμε ελάτε όλοι μαζί μας. Η χώρα χρειάζεται κυβερνήτη και όχι δραπέτη».
Παράλληλα κάλεσε όλους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες -«καμία ψήφος να μην πάει χαμένη»- και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για επικίνδυνα πειράματα που έφεραν το χάος στην χώρα.

«Είμαστε βαθειά προσηλωμένοι στην πρόοδο, εκείνοι που βύθισαν τη χώρα στο χάος, εκείνοι που έκαναν ριφιφί στις ψήφους των πολλών προσπαθούν να εξαπατήσουν για δεύτερη φορά τους Έλληνες. Την Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Έσυραν τη χώρα στο χάος και στην καταστροφή, τότε μόνο αποφάσισαν να κατέβουν από το συννεφάκι τους. Και αντί να σκίσουν το μνημόνιο έφεραν ένα χειρότερο μνημόνιο».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έθεσε τα διλήμματα για την επόμενη μέρα των εκλογών. «Είναι ξεκάθαρο το ερώτημα. Να ακούμε κάλπικες υποσχέσεις και ευχολόγια ή να προχωρήσουμε μπροστά με υπευθυνότητα και εθνικό σχέδιο; Πειράματα ή σιγουριά και σταθερότητα; Να συνεχίσουμε τα πειράματα με τους ανθρώπους που οδηγούν τη χώρα από τη μια καταστροφή στην άλλη; Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν άλλο πείραμα ΣΥΡΙΖΑ, δεν δέχονται άλλη δημαγωγία.

Είναι καιρός να τελειώνουμε με την ανικανότητα. Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή» είπε ο κ. Μεϊμαράκης υπενθυμίζοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως η χώρα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο και απαιτείται σταθερότητα, συναίνεση και συνεννόηση. Όπως είπε χρειάζεται μια εθνική ομάδα. «Χρειάζεται να ενώσουμε όλοι μαζί τα χέρια μας, όχι να χτίζει κάποιος και ο επόμενος να γκρεμίζει, όχι με το συστηματάκι που πανικοβλήθηκε και θέλει να σπιλώσει και να μας διχάσει. Απλώνουμε χέρι ενότητας και λέμε εδώ είμαστε, εδώ είναι η ΝΔ να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες» .

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως καταφεύγει σε ύβρεις και αναφέρθηκε στην υπόθεση Φλαμπουράρη: «Υπάρχει η λίστα Τσίπρα και οφείλει να απολογηθεί. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ετοιμάζουμε μεταρρυθμίσεις για ενίσχυση της διαφάνειας με την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Για το μεταναστευτικό κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανικανότητα και τόνισε πως χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες. «Από ιδεοληψίες και ανικανότητα δεν έκαναν τίποτα και υποστήριζαν ότι οι μετανάστες λιάζονται και εξαφανίζονται. Ποιος συμφωνεί σήμερα με την εικόνες στο κέντρο της Αθήνας; Πάντως εμείς όχι. Άλλο η μετανάστευση και άλλο το προσφυγικό. Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες μέσα και έξω από την χώρα. Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα».










http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: