Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μένουμε Ευρώπη αλλά… έξω η λαϊκή Δεξιά και οι παλαβοί νεοφιλελέδες από το Σύνταγμα!

..

«ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ «ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ» ΤΗΣ ΛΑΙΚΟΔΕΞΙΑΣ!»

«ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ

Πολύ κουβέντα έχει γίνει για την συγκέντρωση των ευρωπαϊστών στο Σύνταγμα. Πολύς κόσμος! Πολίτες, μεταρρυθμιστές που πιστεύουν και θέλουν μια ευρωπαϊκή Ελλάδα, αξιοπρεπή, με πραγματικές αλλαγές.
Όμως,  είναι βέβαιο οτι δυο πράγματα έκαναν πολύ άσχημη εντύπωση σε όλους όσοι πήγαν αυθόρμητα  στη συγκέντρωση
1) η πασαρέλα των  βουλευτών της ΝΔ, η προσπάθεια καπέλωσης της συγκέντρωσης και οι επευφημίες με παράφραση παλαιοκαραμανλικών συνθημάτων.
Εκεί συνωστίστηκαν πολιτικοί της λαϊκής δεξιάς με κομματάρχες «Γκρούεζες» τοπικών οργανώσεων της ΝΔ οι οποίοι επευφημούσαν ο ένας τον άλλο.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έβγαιναν στην ίδια πλατεία το 2011 για να φύγει ο «προδότης» Παπανδρέου.
Τότε, όλοι αυτοί μαζί με τον νυν Καπετάν Ύπνο της Συγγρού (κατά κόσμον Αντώνη Σαμαρά) δεν είχαν καταλάβει προφανώς οτι διακυβεύονταν η ευρωπαϊκή θέση της Ελλάδας; Όχι βέβαια!
Τότε, η Δεξιά περνούσε την «αντιμνημονιακή» της φάση.
Όλοι αυτοί οι απίθανοι βλαχοδήμαρχοι δήλωναν «αγανακτισμένοι».
Σήμερα δηλώνουν ευρωπαϊστές. Αύριο κάτι άλλο….
Αλίμονο και αν ξέρουν τι πάει να πει Ευρώπη και ποία είναι τα ευρωπαϊκά ιδεώδη. Ξενοφοβικοί, ομοφοβικοί, παθαίνουν φλύκταινες με οτι προοδευτικό, οτι συμβολίζει εξέλιξη και πραγματική μεταρρύθμιση.
Οι μισοί  στο παρελθόν ήταν αυτοί που έλεγαν πράκτορα των Αμερικανών τον Ανδρέα  και άλλοι μισοί τον είχαν για αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Οι περισσότεροι πήγαιναν και στα μνημόσυνα μισους τύπου Μελιγαλά (όπως και ο Σαμαράς) ενώ στις κουβέντες τους πάντα φλερτάραν με την ακροδεξιά (παλιά και νέα). Ευρώπη; Αυτοί είναι για να ανεβούν επιθεώρηση της δεκαετίας του 80 τύπου «Ο Τραμπάκουλας στην Ευρώπη».
2) Τα  φιλελέ «ούφο» με πλακάτ τα οποία αποτελούν μέγιστη ντροπή για τους στόχους της ίδιας της διαδήλωσης αλλά και της ίδιας της Ευρώπης. Αυτοί δεν ψάχνουν την Ευρώπη αλλά άλλες καταστάσεις.
Καλό είναι να τους αναλάβει η επιστήμη.
Ημίτρελοι, η άλλη πλευρά του ίδιου ψεκασμένου νομίσματος. Διαγραφή του 90% του χρέους οι αγανακτισμένοι του 2011 , να πληρώσουμε περισσότερα οι άλλοι το 2015.
Τι στο διάολο Ευρωπαϊστές είναι αυτοί; Ο Τζήμερός και ο Άδωνης είναι τόσο ευρωπαιστές όσο και ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης!
Καλό είναι αυτή τη φορά η πλατεία να δείξει χαρακτήρα!
ΥΓ. Τα γράφω αυτά μετά από όσα ο ίδιος είδα αλλά και μετά από συζήτηση με άνθρωπο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο και σήμερα δηλώνει απογοητευμένος. Πήγε στο Σύνταγμα, παρακινούμενος από το Facebook. Ενθουσιάστηκε με το πλήθος των απλών ανθρώπων και φρίκαρε μπροστά στο θέαμα των Αδωνιδοβουλτεψεηδων και των παλαβών «φιλελέ».
Αν θα ξαναπάει; Ναι, θα ξαναπάει, μου είπε, γιατί «δεν θα παραχωρήσει την πλατεία ξανά σε ψεκασμένους  και τραμπάκουλες της λαϊκοδεξιάς».  Αυτά μου είπε να σας πω……..
http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: