Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι εργασίες συνεχίστηκαν μετά τον προβλεπόμενο χρόνο

 

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και μετά τον προβλεπόμενο χρόνο.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Από τις 9.30 ώς τις 9.40 το πρωί της Κυριακής ήταν ..
προγραμματισμένονα κλείσει η Εγνατία Οδός έξω από τη Βέροια, σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Ημαθίας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα, με την νταλίκα να πέφτει πάνω σε δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα, σημειώθηκε 50 λεπτά αργότερα. Αυτό προκύπτει από έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Το γιατί δεν τηρήθηκε ο προβλεπόμενος χρόνος, γιατί συνεχίστηκαν οι εργασίες και μία σειρά άλλων παραμέτρων που οδήγησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα, εξετάζονται στο πλαίσιο της ανάκρισης. Ο συνοδηγός, 46 ετών, επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι τα φρένα του οχήματος παρουσίασαν πρόβλημα μετά τα διόδια Πολυμύλου και ότι ο οδηγός προσπάθησε με σήματα να ενημερώσει τους εργάτες που εκτελούσαν τα έργα ότι η νταλίκα είχε πρόβλημα. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος εκπαιδευόταν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο από τον οδηγό της νταλίκας και εξαφανίστηκε από την περιοχή αμέσως μετά το δυστύχημα.

Κατέθεσε ότι υπέστη σοκ και περιπλανήθηκε στην περιοχή μέχρι που έφτασε στο κοντινό χωριό Σφηκιά και παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος. Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή και ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας, που εκτελούσε τα έργα πάνω στην Εγνατία οδό για λογαριασμό της ΔΕΗ.
http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: