Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αίτημα παραχώρησης ΚΕΓΕ στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-LqC4598w8y8hmD_Itweg5f0aImUWnI2yihnKB1F5ITaltNk6bvACyrYgc5WOkzn2Sx4WdN_AJpCi5Te9IseFmvgzHIXaeMCrU3PlASgcG-VKVQTd_iUMM1YYCRkUYCJEqeZ1ug2Va0w/s640/MAYRIDOU_SOFIA_01_09_2010.jpg 
Επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου στο κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ".Αίτημα παραχώρησης του πρώην ΚΕΓΕ στο Μουσικό Σχολείο..
Κατερίνης.Με στόχο την καλύτερη λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας απέστειλε επιστολή προς το Κέντρο "ΔΗΜΗΤΡΑ" στο οποίο ανήκει ο χώρος όπου στεγάζεται το σχολείο.

Με το έγγραφο της η κα Μαυρίδου ζητά την παραχώρηση των χώρων στο Μουσικό Σχολείο προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής όπου αυτές κρίνονται απαραίτητες για την καλύτερη λειτουργία του, δεδομένου ότι υπάρχουν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στην χρήση τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή:

"Όπως γνωρίζετε εδώ και χρόνια μέρος του κτιρίου του ΚΕΓΕ Κατερίνης - το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία σας - χρησιμοποιείται από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης προκειμένου να πραγματοποιούνται μαθήματα και άλλες δραστηριότητες για τις ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

Οι αίθουσες τις οποίες αξιοποιεί προς χρήση αυτή την στιγμή το σχολείο παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργικότητας με αποτέλεσμα να είναι υπαρκτή μια μία σχετική δυσλειτουργία κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Με αφορμή αυτές τις δυσκολίες το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης μας απέστειλε έγγραφο - το οποίο και σας επισυνάπτουμε - και στο οποίο ζητείται η παραχώρηση προς χρήση του κτιρίου που χρησιμοποιεί προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επισκευής των χώρων.

Το κέντρο "Δήμητρα" αποδεικνύει εμπράκτως εδώ και χρόνια, ως φορέας εκπαίδευσης ενηλίκων, την προσφορά του στο τοπικό κοινωνικό σύνολο.

Με δεδομένο λοιπόν το γεγονός, ότι αποτελεί και δική σας επιθυμία για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους μαθητές και κατ' επέκταση της ομαλής λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, θεωρούμε πως θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα και θα παραχωρήσετε τη χρήση του συγκεκριμένου τμήματος των εγκαταστάσεων του κέντρου "ΔΗΜΗΤΡΑ", στο Μουσικό σχολείο με απώτερο σκοπό να πραγματοποιηθούν οι όποιες επιδιορθώσεις κριθούν απαραίτητες που θα συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή και ταυτόχρονα ασφαλέστερη εκπαίδευση των μαθητών".
http://www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: