Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κατερίνη η ολυμπιακή φλόγα την Τρίτη 1 Οκτωβρίου - Τελετή υποδοχής

Katerini News | Κατερίνη | Πιερία
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013
Η  τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014»,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου  στις  17:30 στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.
Η εκδήλωση, διοργανώνεται σε...
συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014».

Τα πρόγραμμα της εκδήλωσης

Σύμφωνα με το  πρόγραμμα, στις   17:30: θα γίνει η άφιξη των  επισήμων προσκεκλημένων., με ελληνικούς  ήχους και μελωδίες από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.. Στις 17:55: Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας – Αφή Βωμού από Λαμπαδηδρόμο. Άφιξη αντιπροσωπείας της Ε.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014».
Απόδοση του Ολυμπιακού Ύμνου και του Εθνικού Ύμνου της Ρωσίας από την Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Απόδοση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (Έπαρση σημαιών Ολυμπιακών Αγώνων, Ρωσίας και Ελλάδος με την ανάκρουση των αντίστοιχων ύμνων). Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Χαιρετισμός του Εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των  Χειμερινών Ο.Α. «SOCHI 2014».
Χαιρετισμός του Εκπροσώπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Ανταλλαγή δώρων. Πολιτιστικό Πρόγραμμα Ημίωρης Διάρκειας από: τα χορευτικά τμήματα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, της Ένωσης Ποντίων Πιερίας & μουσικός επίλογος από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Επιμέλεια: Δημήτριος Αποστολόπουλος - Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας. Στις 18:30: Πέρας εκδήλωσης – Διανυκτέρευση Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη.
Η φλόγα θα αναχωρήσει από την Πλατεία Ελευθερίας, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 π.μ. μέσω των οδών Κασσάνδρου και Ν.Δίκα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Από το απόγευμα της Τρίτης 1 Οκτωβρίου και ώρα 17:15 έως τις 18:00 (σταδιακά θα δίνεται η κυκλοφορία),  θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα.
Ειδικότερα: Κλειστή η οδός Εθνικού Σταδίου από το ύψος της οδού Ηπείρου έως το ύψος της οδού Τερζοπούλου και οδός Τερζοπούλου από το ύψος της οδού Δημοκρίτου.
Κλειστή η οδός Πυθαγόρα από το ύψος της οδού Λαζαίων.
Κλειστή η οδός Καραολή  από το ύψος της οδού Μαραθώνος και εκτροπή δεξιά από την οδό Θερμοπυλών προς την οδό Μαραθώνος.
Κλειστή η οδός Μαντζαροπούλου και Κανελλοπούλου, καθώς και οι οδοί Αναξαγόρα και Ασκληπιού.
Οδός Ξάνθου εκτροπή αριστερά προς οδό Ηρακλείτου και Αστερίου.
Οδός Ανδρούτσου εκτροπή προς την οδό Βασιλέως Β΄.

Οδός Παρθενίου Βαρδάκα απαγόρευση κίνησης προς την οδό Δ.Αρεοπαγίτου  και εκτροπή τυχόν μετακινούμενων οχημάτων προς την οδό Αγίας Αικατερίνης μέσω της οδού Κοϊδάκη.
Οδός Ειρήνης εκτροπή προς οδό Σανταρόζα. Οδός Ξάνθου απαγόρευση κίνησης προς οδό Αγίας Λαύρας. Οδοί Τερζοπούλου και Αμύντα απαγόρευση κίνησης προς οδό Τερζοπούλου και εκτροπή προς οδό  Ξάνθου.
Οδοί Αγίας Λαύρας και Κοϊδάκη, εκτροπή προς οδό Κοϊδάκη και απαγόρευση κίνησης προς οδό Τερζοπούλου.
Οδός Ηρακλείτου απαγόρευση κίνησης προς οδό Τερζοπούλου.
Οδός Αναλήψεως απαγόρευση κίνησης προς οδό Τερζοπούλου. Οδός  Θεσσαλονίκης εκτροπή προς οδό Ανδριανουπόλεως. Ανδριανουπόλεως και Περδίκα απαγόρευση κίνησης προς οδό Τερζοπούλου. Εθνικής Αντιστάσεως απαγόρευση κίνησης προς Πλατεία Ελευθερίας και εκτροπή προς την οδό 16ης Οκτωβρίου. 25ης Μαρτίου και Ίωνος Δραγούμη απαγόρευση κίνησης προς την οδό Ειρήνης.

Την Τετάρτη
Το πρωί της Τετάρτης κατά τις ώρες 08:45 και 09:15 θα εφαρμοστούν οι εξής ρυθμίσεις:
Οδοί Ειρήνης και 25ης Μαρτίου εκτροπή προς οδό 25ης Μαρτίου και απαγόρευση προς πλατεία Ελευθερίας.
Οδοί 19ης Μαΐου και Θεσσαλονίκης εκτροπή οχημάτων προς 19ης Μαΐου. Απαγόρευση κίνησης στην οδό Κασσάνδρου.
Εθνικής Αντιστάσεως και Βότση, Εθνικής Αντιστάσεως και Ξηρομερίτου: Απαγόρευση εξόδου προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Π. Πατρών Γερμανού και Τσαλδάρη, Π. Πατρών Γερμανού και Κολινδρού απαγόρευση κίνησης προς οδό Κασσάνδρου. Π. Πατρών Γερμανού και Βακάλη απαγόρευση κίνησης προς οδό Κασσάνδρου και εκτροπή προς την οδό Καραϊσκάκη.
Οδός Καραϊσκάκη και Θεσσαλονίκης εκτροπή προς οδό Ειρήνης.
Εκτροπή Θεσσαλονίκης και Σεφέρη, εκτροπή προς οδό Σεφέρη. Καραϊσκάκη και 19ης Μαΐου απαγόρευση κίνησης προς την οδό Ν.Δίκα. 19ης Μαΐου και Οινόης εκτροπή προς οδό Οινόης.
Αυγουστίνου και Ν.Δίκα εκτροπή προς οδό Αυγουστίνου και Μουσών. Μουσών και Ν.Δίκα απαγόρευση κίνησης στην οδό Ν. Δίκα.
Οδοί Κίτρους και Υψηλάντου εκτροπή προς οδό Υψηλάντου και απαγόρευση κίνησης προς οδό Κασσάνδρου. Υψηλάντου και Βακάλη απαγόρευση κίνησης προς Κασσάνδρου.
Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση των οδηγών, καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.
http://katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: