Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Συνάντηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου με τη διοίκηση του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 Αθλητισμός
Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης πραγματοποίησε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, με στόχο την ενημέρωση αλλά και την επίλυση σειράς ζητημάτων...
που απασχολούν το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Πιερίας.
Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θ.Διαμαντόπουλος, οι Αντιπρόεδροι Παρτσαλίδης Γιάννης και Καραντώνης Βασίλης και ο Γραμματέας Μπ. Παπαδόπουλος.
Ο κ. Κουκοδήμος συζήτησε με τη διοίκηση προβλήματα σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, δήλωσε συμπαραστάτης και αρωγός σε όσα θέματα άπτονται των αρμοδιοτήτων του και σημείωσε πως και ο ίδιος ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Αρχελάου θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Συνεχάρη τα μέλη της διοίκησης για τις προσπάθειες που κάνουν στην κρίσιμη αυτή περίοδο να ανταπεξέλθουν σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας και σημείωσε πως όσο κι αν για κάποιους ο αθλητισμός θεωρείται θέμα δευτερούσης σημασίας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η κρίση σαρώνει τις ζωές των ανθρώπων, ο ίδιος επιμένει ότι ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια.

Η διοίκηση από την πλευρά της έθεσε το θέμα της επαναλειτουργίας των Αθλητικών Σχολείων και της διευκόλυνσης που θα πρέπει να παρέχεται με τις αποσπάσεις των υπηρετούντων σε αυτά προπονητών -γυμναστών.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό πλην ουσιαστικό χαρακτήρα που επεκτάθηκε σε γενικότερα θέματα του Αθλητισμού και της αθλητικής παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: