Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη του νέου πρόεδρου της ΔΡΑΣΗΣ Θ. Σκυλακάκη

Τρίτη 04 Ιουνίου 2013
«Χρειαζόμαστε πολίτες, όχι πελάτες»
Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές αλλά στις εθνικές εκλογές  ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ Θεόδωρος Σκυλακάκης. Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ...
Κατερίνης στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα», ο νέος πρόεδρος του κόμματος αναφέρθηκε στην εκλογή του λέγοντας πως η Δράση είναι ένας πολιτικός σχηματισμός με εξαιρετική ποιότητα ανθρώπων και μεγάλη δύναμη ιδεών. «Είναι ιδιαίτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα εκφράσουμε μια διαφορετική πρόταση προς την ελληνική κοινωνία. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο από ποτέ, λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Λιγότερο κομματισμό, χρειαζόμαστε πολίτες και όχι πελάτες. Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που έχουν ανάγκη» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σκυλακάκης.
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές του 2014 σημείωσε πως δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κάθοδος  του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές θα είναι ανεξάρτητη χωρίς να επιδιωχθεί το ενδεχόμενο συνεργασίων.
http://www.katerini-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: