Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δυο ληστείες με κινηματογραφικές μεθόδους & καταδίωξη

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ 
Ληστές σε πλήρη δράση τα ξημερώματα Τρίτης και Τετάρτης στην Παραλία Κατερίνης, με εισβολές σε καταστήματα και μεγάλη λεία στη δεύτερη περίπτωση. Στο στόχαστρο μπήκαν ένα ανταλλακτήριο και ένα κατάστημα με..
γούνες, με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες να μένουν σοκαρισμένοι από την έλλειψη φόβου που επιδεικνύουν οι εγκληματίες, ζητώντας περισσότερο αστυνόμευση για την ασφάλειά τους.

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες, έσπασαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα ανταλλακτηρίου, χτυπώντας το με το πίσω μέρος κλεμμένου αυτοκινήτου, στην προσπάθειά τους να μπουν στο κατάστημα. Τους δράστες σταμάτησαν τα αλεξίσφαιρα τζάμια και η γενική θωράκιση του χώρου.
Η εισβολή των  ληστών με το αυτοκίνητο, ενεργοποίησε το συναγερμό του καταστήματος, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο περιπολικό. Την έλευση του περιπολικού όμως αντιλήφθηκαν συνεργοί των ληστών σε άλλο όχημα, τους περισυνέλλεξαν και ακολούθησε καταδίωξη χωρίς όμως να συλληφθούν οι δράστες. Και τα δυο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν κλεμμένα.
Η συνέχεια δόθηκε την επομένη, ξημερώματα Τετάρτης, όταν άγνωστοι «κατέβασαν» το προστατευτικό κιγκλίδωμα καταστήματος με γούνες, εισέβαλαν και αφαίρεσαν εμπόρευμα αξίας 150 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Οι δράστες και των δυο περιπτώσεων καταζητούνται, ενώ στην περιοχή επικρατεί ο φόβος, υπό τον κίνδυνο συνέχισης της εγκληματικής δραστηριότητας.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: