Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - Λεβαδειακός - Πιερικός 2 - 0

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYxOcpJFigjWIERe6_zKtZwbjuAFS1WVVzOpWknafYYOPC4XQDpWcE_bXeV6Ek7ijVp9D1R20E142kElHSpPG7mFVXfEjg891PKw-S2lhr4XduRvKtUsMUpsPcTM6AcKUscg_pc3WIQNkp/s1600/katerinigoal_pierikos-_-levadiakos-0_0-filiko-035.jpgΠέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 Αθλητισμός
Την ήττα με σκορ 2 - 0 γνώρισε χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Λειβαδιάς ο Πιερικός για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος 2012 - 2013.
Το παιχνίδι ξεκίνησε χαλαρά για...
τις δύο ομάδες, χωρίς να παρουσιάζουν τίποτα το αξιόλογο στο πρώτο 15λεπτο, με τον Λεβαδειακό όμως να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Το σκορ άνοιξε στο 34' ο Πόι στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια στο τέλος του α' ημιχρόνου με προβάδισμα στο σκορ.
Το τελικό 2 - 0 διαμόρφωσε στο 88' Ροτζέρο και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Λειβαδιάς.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μάνταλος (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Ταρανά (Αθηνών και Κοντίζα (Πειραιά).
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και ορισμένοι του Πιερικού.

Φάσεις και γκολ
Στο 25' το καλό σουτ του Ροτζέριο λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως άουτ.
Στο 27' εκτέλεση φάουλ του Ακόστα, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τόλιου.
Στο 34' ωραία μπαλιά του Ρομέου στον Πόι που τον έβγαλε τετ α τετ με τον Τόλιο, με τον Αργεντίνο να πλασάρει εύστοχα και να δίνει το προβάδισμα στον Λεβαδειακό, 1 - 0.
Στο 50' ατομική ενέργεια και σουτ του Μίλιεβιτς, έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος.
Στο 68' σε αντεπίθεση για τον Πιερικό ο Παπαδόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
Στο 70' εκτέλεση φάουλ του Χοσέμι, η μπάλα άουτ.
Στο 87' από εκτέλεση κόρνερ ο Κόρμπος από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 88' από λάθος γύρισμα του Καραγκούνη, ο Δήμου υπό την πίεση του Ακόστα, δεν γύρισε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον αφύλακτο Ροτζέριο, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος)
Κασμερίδης, Νικολακάκης (82' Μεντί), Χοσέμι, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Ρομέου (70' Κόρμπος), Ζησόπουλος, Ακόστα, Μίλιεβιτς (77' Μπουλόπουλος), Ροτζέριο, Πόι.
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς)
Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (46' Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Δήμου, Μιχαηλίδης, Λόπεζ (53' Παπατόλιος), Ίτσιος, Καρτσαμπάς, Κόιτς (56' λ.τ. Παπαδόπουλος), Σεχολάρι, Καραγκούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: