Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Άρεσε ο Βατανιακός στο χθεσινό φιλικό στο "Πύρρος Δήμας" Βατανιακός - ΠΑΟΚ 0 - 2


Ικανοποίησε ο Βατανιακός στο τελευταίο φιλικό τεστ προετοιμασίας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ομάδα που αγωνίζεται στη Super League.
Η σπουδαία αυτή φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Λιτοχώρου....
"Πύρρος Δήμας" και από τη μια πλευρά ο Λεωνίδας Μπίλης έκανε πρόβα εντεκάδος ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα Κρανούλας από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Δώνης παρέταξε αρκετούς ποδοσφαιριστές από τους λεγόμενους βασικούς καθώς απουσίαζαν μόνο οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.
Η Κατερινιώτικη ομάδα έπιασε καλή απόδοση μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο όταν και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων έκριναν την αναμέτρηση.

Φάσεις και γκολ
Στο 14' ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννου έκανε το σουτ, ο γκολκίπερ του Βατανιακού απέκρουσε, ο Λόρενς στην επαναφορά πήρε την μπάλα, προχώρησε μερικά μέτρα, σούταρε, αλλά ο Βαρτσιώτης έδιωξε πάνω στην γραμμή.
Στο 24' Σουτ του Δεμιρτζόγλου έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.
Στο 28' Όμορφη μπαλιά του Γκαρσία στον Γεωργιάδη, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα του Βατανιακού εξουδετερωμένο, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 30' Δεύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Δεμιρτζόγλου και Κάτσε συνεργάστηκαν όμορφα έξω από την περιοχή του Βατανιακού, ο τελευταίος πήρε την μπάλα, την πέρασε πάνω από τον Παπαδόπουλο, αλλά το πλασέ του στην κίνηση πέρασε άουτ.
Στο 39' Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Δεμιρτζόγλου έσπασε την μπάλα, αλλά Λόρενς και Γιάννου δεν μπόρεσαν να τη στείλουν στα δίχτυα, με τους παίκτες του Βατανιακού να διώχνουν σε κόρνερ.
Στο 41' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ μετά από μακρινό σουτ του Αποστολόπουλου.
Στο 48' Καλή προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στο Λίνο, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 50' Η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ με τον Λίνο. Μετά από σέντρα του Κίτσιου ο Λόρενς πάσαρε με το στήθος στον Βραζιλιάνο, ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή έπιασε το σουτ, αλλά ήταν κακό και η μπάλα έφυγε πολύ πλάγια.
Στο 57' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Β. Παπαδόπουλος στην θέση του Γιάννου.
Στο 73' ο Κίτσιου έκανε την κάθετη πάσα, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βατανιακού, κέρδισε την κόντρα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 - 1.
Στο 83' η κάθετη πάσα του Γεωργιάδη στον Παπαδόπουλο, ο παίκτης του ΠΑΟΚ γυρνά στο σώμα του και κάνει το πλασέ, η μπάλα κοντράρει σε σώμα παίκτη  του Βατανιακού και καταλήγει στα δίχτυα 0 - 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Βατανιακός
Παπαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Βαρτσιώτης, Λαγδάρης (50' Τριανταφυλλίδης, 55' Γιαννούλης), Κόλα, Τσιώμης, Ποτουρίδης, Τσικαβέρης, Μανίκας, Σιδηρόπουλος (46' Τσιτλακίδης), Τζιώρας
ΠΑΟΚ
Χακόμπο (46' Γιακουμής), Στάμου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Γιάννου (57' Β. Παπαδόπουλος), Γκαρσία (46' Παναγιωτούδης), Ετο, Κάτσε (63' Κιόσε), Λίνο (63' Δεληγιαννίδης), Αποστολόπουλος, Δεμιρτζόγλου (46' Κίτσιου)
Στον πάγκο είναι οι: Γιακουμής, Κίτσιου, Κιόσε, Β. Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Δεληγιαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: