Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTm5mYu-YbHEvF9XUhexT19E94wmt90gQPk0JDC0_Wi4hAKscN2tTCTq-AO84nq6387deqCP4aTKAi8EImdndifbzp2avUAwa1a2PiQvb3Pt7qP5QupxKM9CRfvMdCvOuXXyqyFmKeA8Q/s400/pasok-logo.jpg 
Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012
Οπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, έτσι και στην Πιερία οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προσήλθαν αυθόρμητα και στήριξαν το μέλλον της παράταξής τους ψηφίζοντας τον νέο.. αρχηγό Βαγγέλη Βενιζέλο. 3024 ψήφισαντον Βενιζέλο.
Τα νούμερα ίσως να μήν είχαν καμμία αξία, άν δέν γινόταν στην σκιά όλων των γεγονότων και της δύσκολης κατάστασης που βιώνει ο Ελληνικός λαός.
Η αξία της χθεσινής ψηφοφορίας και στην Πιερία, έδειξε ότι ο δημοκρατικός κόσμος, δέν δίνει συγχωροχάρτι στις δυνάμεις της συντήρησης που συνέβαλλε τα μέγιστα στην καταβαράθρωση των θεσμών (αποχώρηση απο τη βουλή) , των αξιών και την βύθιση στην ύφεση και στην αύξηση του ελλείματος, με την μαζική διόγκωση του δημοσίου τομέα.
Η αξία της χθεσιθνής ψηφοφορίας, έδειξε ότι στο ΠΑΣΟΚ οι πολίτες δέν δίνουν συγχωροχάρτι για τα λάθη του, αλλά την ευκαιρία να διδαχτεί απο αυτά και να επισπεύσει να αλλάξει "πολλά".
Η Πιερία χθές, έδιεξε ότι πιστεύει στους δημοκρατικούς θεσμούς, τήρησε ευλαβικά το καταστατικό, προστάτευσε τις καταστατικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ, δέν υπέκυψε σε λίγους που προσπάθησαν για ίδιον όφελος να επιβάλλουν πρακτικές φερμένες απο το παρελθόν.
Η διαδικασία στην Πιερία, έδειξε ότι ψήφισαν αυτοβούλως και με δική τους παρουσία τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, χωρίς "γκαστρωμένες κάλπες" που συνηθίζαμε "αηδιασμένοι" να βλέπουμε στο παρελθόν.
Μπράβο σε όσους συνέβαλλαν στην τήρηση αυτών των καταστατικών αρχών και προέταξαν τις δημοκρατικές διαδιακασίες, μπροστά απο τις προσωπικές στρατηγικές "παλιοκομματικών" στελεχών που δέν λένε να καταλάβουν, ότι ο λαός ξύπνησε και η δημοκρατική παράταξη δέν μπορεί ακόμη να είναι έρμαιο στις ορέξεις "μικρών" κομματαρχίσκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: